Costume Ștrumfii©

Pregătește-te pentru o distracție pe cinste cu aceste costume de Ștrumfi. Îmbracă costumul de ștrumf și distrează-te ca acești pitici albaștri.

A sosit momentul ștrumfilor! La următorul Carnaval sau oricare petrecere deghizată, vei triumfa în costumul tău de ștrumf. Dacă mergeți în cuplu, puteți îmbrăca costumul de Ștrumfiță și cel al ștrumfului tău preferat (Ștrumful Țâfnos, Ștrumful Înțelept sau alții) sau puteți purta costumul lui Papa Ștrumf pentru a deveni cel mai înțelept din toată comunitatea de ștrumfi. Avem un costum de ștrumf pentru toți membrii familiei: pentru bebeluși, copii sau adulți. Nimeni nu va rămâne fără pielea colorată în albastru.

Pregătiți următoarea costumație în grup imitând sătucul de Ștrumfi, locul unde trăiesc aceste ființe pitice și adorabile de culoare albastră. Cine se va costuma în Papa Ștrumf? El va avea grijă ca peste tot să domnească pacea și armonia, să ajute ceilalți ștrumfi să-și dezvolte acele abilități care îi fac speciali: inteligența, forța...
Dar ca în orice poveste frumoasă, există cineva care tulbură pacea. Cine va purta costumul lui Gargamel Maleficul, care alături de pisica sa Azrael vrea să elimine toți Ștrumfii pentru a le fura magia? Sunt unele dintre cele mai bune costumații de Carnaval pe care le puteți concepe și pune în practică.

Îmbracă costumul ștrumfului care îți place mai mult, machiază-ți fața cu albastru și cumpără-ți căciula de ștrumf, ghetre, măști sau decorațiuni pentru sărbători cea mai tare petrecere de aniversare.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Costume Ștrumfii oficiale pentru petrecerile tale deghizate!

Sătucul de ștrumfi este locul unde trăiesc niște pitici adorabili de culoare albastră. Tata Ștrumf este resposabilul de a supraveghea ca totul să funcționeze bine. În sătuc domnește armonia și fiecare ștrumf dezvoltă acele abilități care îl fac special: inteligența, forța... Dar cum se întâmplă întotdeauna, cineva deranjează pacea din sat: maleficul Gargamel și pisica sa Azrael visează să distrugă Ștrumfii pentru a le fura magia... Dar nu vor reuși! Pe Funidelia vei descoperi cel mai mare catalog online de costume Ștrumfii, cu cea mai bună selecție de costume de ștrumf ieftine ca să te distrezi pe cinste cu prietenii tăi la petrecere. Vei găsi costumele de ștrumfi pentru bărbat, femeie, copii și bebeluși. Îmbracă costumul de ștrumf care îți place mai mult și machiază-te cu vopsea albastră pentru a obține o costumație cât mai realistă. În secțiunea de accesorii de ștrumf vei găsi căciula de ștrumf, ghetre, măști și decorațiuni de aniversări pentru a sărbători ca un adevărat ștrumf.

Top