Costume Ștrumpfii©

Pregătește-te pentru cea mai mare distracție cu aceste costume Ștrumpfii. Pune-ți costumul de Ștrumpf și alege ce Ștrumpf vrei să fii la petrecere.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Costume Ștrumpfii oficiale pentru petrecerile tale costumate!

Satul ștrumpfilor este locul unde trăiesc niște pitici albaștri drăgălași. Ștrumpful Tata este cel care supraveghează ca totul să funcționeze bine. În sat domnește armonia și fiecare Ștrumpf își dezvoltă acele abilități care îl fac special: inteligența, forța... Dar cum se întâmplă întotdeauna, cineva deranjează această armonie din sătuc: maleficul Gargamel și pisica lui, Azrael, visează la eliminarea ștrumpfilor pentru a le fura magia... Dar nu vor reuși!

Pe Funidelia vei descoperi cel mai mare catalog online de costume Ștrumpfii, cu cea mai mare selecție de costume ieftine de Ștrumpfi ca să te distrezi pe cinste la petrecerea cu amicii tăi. Vei găsi costume de Ștrumpfi pentru bărbat, femeie, copii și bebeluși.

Următorul Carnaval sau în orice petrecere costumată, vei triunfa cu costumul tău de Ștrumpf. Dacă mergeți în pereche, puteți purta costumul de Ștrumpfiță și cel al Ștrumpfului tău preferat ( Ștrumpful Țâfnos, Ștrumpful Filozof...) sau poți purta costumul Ștrumpfului Tata pentru a fi cel mai înțelept din tot sătucul.

Pune-ți costumul Ștrumpfului care îți place cel mai mult și colorează-ți fața cu albastru, ca totul să pară mai realist.

În secțiunea de accesorii Ștrumpf vei găsi căciuli, ghetre, măști și decorațiuni de aniversări pentru a sărbători o adevărată petrecere de Ștrumpfi.

Top