Costume Ștrumfii©

Pregătește-te pentru o distracție pe cinste cu aceste costume de Ștrumfi. Îmbracă costumul de ștrumf și distrează-te ca acești pitici albaștri.

A sosit momentul ștrumfilor! La următorul Carnaval sau oricare petrecere deghizată, vei triumfa în costumul tău de ștrumf. Dacă mergeți în cuplu, puteți îmbrăca costumul de Ștrumfiță și cel al ștrumfului tău preferat (Ștrumful Țâfnos, Ștrumful Înțelept sau alții) sau puteți purta costumul lui Papa Ștrumf pentru a deveni cel mai înțelept din toată comunitatea de ștrumfi. Avem un costum de ștrumf pentru toți membrii familiei: pentru bebeluși, copii sau adulți. Nimeni nu va rămâne fără pielea colorată în albastru.

Pregătiți următoarea costumație în grup imitând sătucul de Ștrumfi, locul unde trăiesc aceste ființe pitice și adorabile de culoare albastră. Cine se va costuma în Papa Ștrumf? El va avea grijă ca peste tot să domnească pacea și armonia, să ajute ceilalți ștrumfi să-și dezvolte acele abilități care îi fac speciali: inteligența, forța...
Dar ca în orice poveste frumoasă, există cineva care tulbură pacea. Cine va purta costumul lui Gargamel Maleficul, care alături de pisica sa Azrael vrea să elimine toți Ștrumfii pentru a le fura magia? Sunt unele dintre cele mai bune costumații de Carnaval pe care le puteți concepe și pune în practică.

Îmbracă costumul ștrumfului care îți place mai mult, machiază-ți fața cu albastru și cumpără-ți căciula de ștrumf, ghetre, măști sau decorațiuni pentru sărbători cea mai tare petrecere de aniversare.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 18 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top