Costume: cele mai amuzante pentru adulți, copii și animale de companie

Îți place să te deghizezi? Descoperă cel mai mare catalog de costume Funidelia. Cele mai originale și amuzante la cel mai bun preț.

Găsește-ți costumația în cel mai mare catalog de costume de Carnaval, Halloween, aniversări, petrecerea burlacilor sau burlăcițelor, sau orice alt tip de petrecere. Viața este un carnaval! Și tu vei fi regele petrecerii cu oricare din aceste costume pentru femei, bărbați, băieți, fete, bebeluși... inclusiv pentru cățelul sau animalele tale de companie.

Pe Funidelia, magazinul tău de costume, vei găsi costume de supereroi oficiale (Batman, Căpitanul America, Wonder Woman, Spiderman...), de Prințese Disney (Albă ca Zăpada, Frozen, Cenușăreasa...), costume de Halloween ca Freddy Krueger, The Walking Dead, vrăjitoare și vampiri... sau costume pentru autenticii geeks cum ar fi costumele Star Wars. Funidelia este locul tău unde poți cumpăra costume... pentru că avem costumul tău mult dorit... și o știi!

Filtrează lista
Căutarea ta:

Toate costumele pe care le cauți, sunt pe Funidelia

Dacă îți plac filmele sau serialele, vei rămâne plăcut surprins de costumele mitice Power Rangers, Țestoasele Ninja, Grease, Alice în Țara Minunilor, Maleficent… Și dacă ai mult ritm, poți deveni protagonistul unui karaoke cu unul dintre costumele noastre de cântăreți ca Freddie Mercury, Michael Jackson, Madonna sau chiar Lady Gaga!

Dacă ești fanul costumelor originale avem un vast catalog cu cele mai amuzante: costume gonflabile, Opposuits, Ride On & Carry Me, Morphsuits... Te vei distra de minune!

Și, dacă cauți ceva economic, avem costume ieftine care te vor surprinde cu mai puțin de 15€.

Top