Skip to content

Costume de Halloween pentru grupuri

În curând ajunge luna octombrie și odată cu ea terifianta noapte de Halloween și ce mod mai bun de a o trăi în compania celor care sunt încă în viață: prietenii, familia, etc. Dacă ceea ce vrei tu este să nu te recunoști pe tine sau pe bunica ta, îți propunem cele mai bune și mai înspăimântătoare costume de Halloween pentru grupuri.

Dacă încă nu știți ce creatură teribilă veți deveni în ziua respectivă, vă vom oferi câteva idei pe care nu pot trece neobservate și care sunt perfecte pentru a vă deghiza în grup.

Costume Walking Dead

Dacă tu și prietenii tăi adorați stilul zombie, ce este mai bine decât să amenajezi străzile și să îngrozești lumea în cel mai pur stil The Walking Dead, la fel și prietenii noștri, care par nou infectați.

În fiecare grup există întotdeauna un lider, un tip isteț sau o fată drăguță și avem costumul perfect pentru fiecare dintre ei. Costumul lui Rick Grimes, pentru cel mai înspăimântător, costumul doctorului pentru tocilar, costum de fată zombie, pentru cele mai tandre…

Dacă ai un buget mai mic și ceea ce îți dorești este să „îmbrățișezi” costumul fără să-ți omoare capul, avem cele mai uimitoare măști zombie de speriat fără milă.

Și dacă te gândești să obții cel mai bun machiaj zombie din istorie, iată un tutorial în care Sara G explică în detaliu trucurile pe care trebuie să le cunoști pentru cel mai bun machiaj de mort viu.

Costume de la Familia Addams

Dacă Halloween-ul tău este să petreci cu familia ta, nu există o modalitate mai bună de a face asta decât să-ți amintești de familia Addams cu aceste costume.

În Funidelia avem dublurile La Familia Addams doar pentru tine și familia ta, cele mai bune costume te așteaptă! Gómez, Morticia, Fetido, Pugsley și chiar și Miércoles. Avem costumele tuturor personajelor Addams. Doar „Ceva” și „Vărul acela” vor lipsi de la petrecerea ta.

Costumele de vrăjitoare

Pentru cei care lasă totul pentru ultimul moment, costumul de vrăjitoare și vrăjitor funcționează întotdeauna. Tu și prietenii dvs. vă puteți deghiza fiecare într-o vrăjitoare diferită, de culoare diferită sau cu puteri diferite pentru a fermeca pe oricine vă traversează calea. Aceste fete se distrează, se distrează și se lasă bine pentru încă o zi.

Muzicieni și celebrități

Dacă sunteți un grup de pasionați de muzică și doriți să ieșiți din tradițional, ce cale mai bună decât să-i aducem un omagiu acelor artiști care ne-au lăsat lăsând un gol muzical imens. Am ales preferatele noastre: Amy Winehouse, Jimi Hendrix sau Michael Jackson, care se pot reîncarna în cea mai terifiantă versiune cu costumul Thriller. Fiecare cu un stil și timp diferit, și-au lăsat amprenta în rândul iubitorilor de muzică, așa că merită să fie amintiți în această zi.

În plus, dacă vrei să strălucești ca marile stele, poți purta una dintre aceste peruci și să-l întruchipezi pe Kurt Cobain însuși sau pe inegalabilul Janis Joplin.

Costume de răufăcători. Cele mai cunoscute și temute

Dacă doriți cu adevărat induceți teamă cu adevărati, cel mai bun mod este să reuniți cei mai temători și amintiți ticăloși și malefici din istoria celuloidelor: Darth Vader, Maleficent, Voldemort, The Joker, Harley Quinn…

Se pare că nu au nimic în comun, dar totuși răul este cel mai bun prieten al lor.

Costume de asasini

Cei mai cunoscuți ucigași vă vor prelua trupurile și vă vor scoate în evidență pe cei mai răi dintre voi. Vă asigurăm un film de Halloween cu cele mai înfricoșătoare costume de film pe care vi le prezentăm mai jos: Freddy, Jason, Chucky, Michael Myers, Pennywise…

Happy Halloween!