Skip to content

Cum să te deghizezi în Sally și Jack Skellington din Coșmar înainte de Crăciun

Costumul lui Sally și Jack: Coșmar înainte de Crăciun

Ne inspirăm din miticul film Tim Burton, Coșmar înainte de Crăciun și protagonista sa feminină, Sally, pentru a face acest tutorial de machiaj. Îți oferim cele mai bune sfaturi și idei pentru costumul tău Sally Coșmar înainte de Crăciun și, desigur, iubirea ei nebună, Jack Skellington. Aspectul perfect pentru următorul Halloween!

Cum să obții look-ul

Principalul lucru la acest machiaj de Halloween este să creezi ochi falși, imitându-i pe cei ai desenului animat, foarte mari și cu genele uriașe, atât de caracteristice personajelor lui Tim Burton.

Urmați acești pași ai videoclipului de machiaj al lui Sara G și veți vedea că este mai ușor decât pare.

  • Pasul 1: Acoperiți-vă sprâncenele cu machiaj, sigilați-vă cu pulberi translucide și terminați-vă machiajul feței.
  • Pasul 2: Dați câteva pensule de umbră mov și albastru pentru a simula tonul protagonistului nostru.
  • Pasul 3: Pentru a crea ochiul fals imens, va trebui să desenați un bazin la înălțimea sprâncenelor și să umpleți cu umbra albastră și violet.

  • Pasul 4: Pictează-ți adevărata pleoapă cu vopsea cu apă de culoare albă, atât în partea de sus, cât și în partea de jos.
  • Pasul 5: Aplicați genele incredibile false pe pleoapă și conturați cu negru ochiul fals.
  • Pasul 6: Vopsiți buzele în roșu și cu vopsea neagră cu apă realizați cusăturile.

  • Pasul 7: Cu vopsea albastră finisați cusăturilor păpușii.
  • Pasul 8: Pune-ți peruca care include costumul și fii gata de Halloween!

Costumul

În Funidelia puteți găsi diferite versiuni ale costumului lui Sally. De la cel mai fidel din film, cu o rochie lungă și dreaptă, până la versiuni cu sclipici și paiete pentru a-i conferi mai multă strălucire”. Alege-l pe cel care îți place mai mult.

Dacă doriți să vă faceți propriul costum Sally, trucul este să găsiți o rochie pe care o aveți acasă, să tăiați forma dorită cu vârfuri pe fustă și mâneci și să cumpărați sau să profitați de piese din material textil negru, violet, albastru, galben și portocaliu.

Dacă nu găsiți desenul exact, cu un marker textil puteți realiza cercurile, liniile și cusăturile.

Accesoriile

Atât costumele Coșmar înainte de Crăciun pe care le puteți vedea în tutorialul lui Sara G, cât și cele pe care vi le-am arătat în secțiunea anterioară, includ peruca lui Sally.

Dar dacă doriți să vă faceți propria perucă Sally acasă, iată un truc foarte ușor. Cum protagonistul nostru este o păpușă din cărpe, părul ei este confecționat din lână. Așadar, puteți face peruca tăind fâșii de lână dintr-o ghem de culoare roșie: faceți-le foarte lungi, deoarece în centru vom realiza linia părului lui Sally. Pentru a simula această linie la mijloc, puteți coase o bucată de pâslă cu mâna sau cu mașina. Există numeroase tutoriale pe Pinterest precum cele din aceste imagini:

Accesoriul surpriză

Cum nu putea fi altfel, articolul vedetă a lui Sally este iubitul ei Jack. Îmbrăcați-vă în cuplu și apăreți cu ambele costume.

În acest caz, vă arătăm costumul Jack Skellington pe care El Chico Morena îl poartă în videoclip și alte opțiuni, cum ar fi masca sau papionul în formă de păianjen pentru a vă completa cosplay-ul.

„Regele dovleacului” poartă un frac negru cu o jachetă cu dungi alb-negru, și un cap craniu alb.

Aspectul final

Acesta este aspectul final al prietenilor noștri cu fantasticele costume din Coșmar înainte de Crăciun. Deveniți Jack sau Sally și arătați că un schelet și o păpușă de cârpe au viață, și multă!

This is Halloween!