Skip to content

Costume de Halloween pentru cupluri: Există iubiri care ucid

Cele mai bune costume de Halloween pentru cupluri

Ce poate fi mai inspirant la o petrecere înfricoșătoare decât un costum bun de Halloween?

Două costume bune care se completează reciproc! Așa că începeți să lucrați pentru a pregăti cel mai bun costum de Halloween în cuplu. Soțul tău, soția ta, iubitul tău, prietenul tău … indiferent cine este pentru că împreună vei forma costumul cel mai terifiant și uimitor.
Și cum poți face asta? Simplu. Vă oferim câteva sfaturi și idei despre costume de Halloween pentru cupluri pentru următorul Halloween. Potrivit numai pentru adulți!

Pentru cuplurile care urmează să se despartă

Ok, sigur că nu este ceea ce pare și că sunteți un cuplu model, dar … Ce ar fi fain să-i faci pe toți să creadă că o veți termina? Ei bine, ce e mai potrivit decât unele costume Eduardo / Manostijeras?!

Nimeni nu vă poate spune că nu aveți capacitatea de a tăia nimic … Chiar și propria relație! Deși nu mă surprinde, pentru că cu acele mâini pe care le vei avea, îți va fi practic imposibil să faci ceva ce fac cuplurile normale în dormitoarele lor.

Pentru proaspeții căsătoriți sau logodnici

Dacă ești pe cale să-ți oficializezi căsătoria sau dacă ai făcut-o recent, ce e mai bine decât un costum de zombie de proaspăt căsătoriți? Vei fi încântarea petrecerii pentru simțul umorului tău!

Desigur, va trebui să suportați glume de tipul: „Tocmai după căsătorie, relația a murit! Săracii! ”.

Și dacă vi se promite, puteți face întotdeauna un scurt eseu al Marii Zile.

Pentru cei care dau dovleci

Toată lumea știe că dovleceii sunt mâncarea și vedeta decorației de Halloween. Toată lumea știe, de asemenea, că uneori există cupluri foarte pasionate care vin și merg continuu, care dau dovleci peste tot.

Deci, de ce să nu râzi de tine și să-ți faci un omagiu cu un costum de dovleac în cuplu? Puțin umor și distracție la petrecere vor fi fenomenale.

Pentru cei mai amuzanți

O altă idee grozavă este să onorezi acel mare film de animație Tim Burton cu un costum de coșmar înainte de Crăciun. Pe lângă faptul că vă îmbrăcați într-un mod eminamente elegant, veți da o notă foarte faină în timp ce vă distrați printre toți invitații. Cine nu-și amintește de Jack sau Sally, celebrii protagoniști ai acestei povești?

Pentru cele mai monstruoase cupluri

Monștri ca Frankenstein sunt personaje obișnuite în noaptea terorii. Deci, dacă vă alăturați clubului de costume de Halloween pentru cupluri, nimic nu e mai bun decât purtarea costumelor lui Herman și Lily Munster.

O altă dintre cele mai cinemice și mai îngrozitoare familii este familia Addams, toate cu abilități supranaturale și un caracter special. Bogatul Gomez Addams este întotdeauna îndrăgostit de eleganta sa Morticia și mereu împreună sărbătorind iubirea și mizeria. Cu aceste costume ale familiei Addams vei fi cea mai sumbră căsătorie a petrecerii.

Pentru cuplurile care se iubesc și se urăsc reciproc în egală măsură

Iubire – ură. Este ceea ce ar putea simți Harley Quinn și Joker, acel cuplu ciudat care este considerat de unii ca fiind cel mai bun din Universul DC, dar a cărui relație nu este încă clară în ce parte trag.

Pentru cuplurile cu poftă de sânge

Dracula și iubita lui trăiesc Halloween-ul cu mare intensitate. Este noaptea în care ies să-și potolească setea de sânge și, dacă vrei să semeni teroarea cu colții tăi, acest costum de Halloween va fi o alegere bună pentru tine.

Pentru iubitorii clasicului

O altă idee bună care este întotdeauna la modă este să te deghizezi în diavol și diavoliță. Desigur, întotdeauna cu tridentul tău la îndemână.

Cu siguranță, între costumele de Halloween pentru bărbați și costumele de Halloween pentru femei, vei găsi combinația perfectă pentru a trăi un Halloween de neuitat alături de partenerul tău.

Horror is fun!