Skip to content

Cele mai bune frumoase decorațiuni de Zile de Naștere! ❄

Ziua de naștere a celui mai mici din casă este un eveniment care merită să fie sărbătorit la înălțime. Printre multe idei pentru petreceri aniversare există posibilitatea de a face un eveniment tematic.

Da, fetița ta știe „Las-o baltă!” pe de rost; Trebuie să obținem ceea ce cauți! Pentru că avem o mulțime de propuneri pentru a organiza cea mai frumoasă zi de naștere Frozen, trebuie să se bucure de o după-amiază de basm.

În această postare vă vom oferi cheile pentru a sărbători o zi de naștere de neuitat în Reino del Hielo. E atât de emoționant!

Recrearea Arendelle

Este foarte important să setați locul petrecerii ca și cum am fi în Arendelle pentru a vă muta într-una dintre cele mai magice lumi ale Disney.

Culori albastre de gheață glaciară, detalii luminoase, cum ar fi picături de îngheț strălucitoare și fundaluri albe ca straturi de zăpadă. Imaginația este fundamentală!

Uită-te ce idei halucinante!

Puteți presăra unele zăpadă artificială atât pe masă, cât și pe mobilier sau podea, o atingere care va lăsa gheață pe toți oaspeții dumneavoastră!

A face zăpadă artificială este foarte simplu, ai nevoie doar de bicarbonat și balsam de păr. Se prepară într-un castron cu un pic de bicarbonat de sodiu și se adaugă balsam treptat, până când veți obține o textură autentică de zăpadă. Odată terminat, îl puteți pune în frigider, astfel încât să poți obține un pic mai multă până când începe petrecerea.

Puteți face, de asemenea, fulgi de zăpadă cu hârtie sau carton ca în acest tutorial:

Invitaţii

Pentru ca oaspeții să ajungă la timp la petrecere, va trebui să trimiteți invitațiile la eveniment. Lasă-i pe Elsa, Anna sau Olaf să le spună prietenilor micuței tale că va da o petrecere.

În plus, dacă doriți ca Petrecerea Frozen să fie cea mai iubită de „Persoane foarte importante”, puteți imprima unele bilete similare cu cele de pe site-ul „Rook no 17” și să le atașați cu invitațiile dvs.

Coroane de flori și bandane

Odată ce ați trimis invitațiile și alegeți culorile pentru petrecerea Frozen, este timpul pentru a decora și de a pune „mâinile la lucru”. Nu pot lipsi ornamentele: ghirlande, bannere, ornamente…

Cartele cu Elsa și Anna salutând petrecăreții, Olaf ca oaspete de onoare…

Sau poți să-ți faci singur decorația pentru ușă cu fața lui Olaf, așa:

Puteți finaliza, de asemenea, decorarea camerelor cu modele cu peisaj de gheață și fulgi de zăpadă agățați ca ghirlande ca acestea.

Puteți combina ghirlande Frozen și bannere cu alte decor agățat, cum ar fi pampoane sau descorațiuni de hârtie în culori de bază, cum ar fi violet, albastru, alb sau chiar roz.

Baloane

Baloanele sunt întotdeauna o opțiune sigură atunci când trebuie să realizezi decorarea casei pentru o petrecere aniversară. Puteți obține baloane tematice înghețate, cu desene de personaje principale, cum ar fi Elsa, Anna și Olaf.

Și puteți combina baloane Frozen cu alte baloane colorate așa am discutat mai devreme cu ghirlande.

Accesorii pentru masă

Nu uitați niciodată să decorați masa, în banchetele regale din Arendelle nu lipsește niciodată decorul elegant: față de masă, pahare, farfurii, șervețele, tacâmuri, paie, figuri, platouri pentru cupcakes sau prăjituri… Puteți alege între Olaf sau Elsa și Anna printuri din Frozen câte 2 sau combină-l cu farfurii, pahare și șervețele în culori simple.

Ai grijă de detalii și vei obține cel mai bun baton de ciocolată din Frozen pe care ți-l poți imagina.

Feţe

Ochelari

Mâncăruri

Șervețele

Capace

Paie

Centre de masă și figuri decorative

Rețete Frozen pentru ziua de naștere: prăjituri și cupcakes

Și e timpul să-i cântăm la mulți ani gazdei… Vrei să arunci lumânările pe un tort sau o prăjitură?

Puteți decora cupcakes cu glazură și puneți-le pe unii expozanți foarte originali în centrul mesei sau decorați tortul cu cifre și puneți-l pe o bază. Cum preferi tu!

Dacă doriți să oferiți o notă specială (și glaciară) dulciurilor și băuturilor petrecerii tale Frozen, vă oferim mai multe idei:

  • 1. Pentru adulți puteți pregăti cocktailuri albastre cu „Blue Tropic” amestecat cu suc de ananas sau lichior de piersici. Pentru cei mici, puteți utiliza colorant albastru și se toarnă în apă pentru a da un aspect mai „Frozen”.
  • 2. Puteți face, de asemenea, ” cuburi de gheață dulci albastre”… cu jeleu! :

Să înceapă petrecerea!

Și cu tot ceea ce deja pregătit, tot ce rămâne este să se bucure și să se distreze!

Puteți pregăti pungi sau cutii de bomboane pentru oaspeți, care includ măști de caractere:

De asemenea, vă puteți împărți între oaspeții diademe pentru a le face să se simtă ca prințesele Elsa și Anna:

Dar pentru a se bucura la maxim, aici sunt mai multe jocuri:

1. Piñata Frozen

O petrecere de ziua nu este o petrecere fără pinata și aici aveți mai multe modele pentru a umple cu cadouri, și muuulteeeee confetiii!!

2. Fă-mă un om de zăpadă!

Dacă ați mers un pic prea departe atunci când vine vorba de aplicarea sfatul nostru pentru a crea zăpadă artificială, acesta poate fi un bun prilej de a „face propriul Olaf.” Dar dacă preferați să nu pătați casa, puteți imprima acest decupaj Olaf original și distractiv pentru cei mici pentru a face propriul om de zăpadă sau pentru a se juca și pentru a pune nasul de morcov cu ochii acoperiți:

3. Colorați caracterele preferate

În cazul în care copiii iubesc să coloreze, pregătește creioane, pixuri și vopsea!

Costume Frozen

Dar nu există nici o șansă mai bună pentru fetița ta să devină prințesa de gheață decât ziua ei de naștere. Și, pentru a face acest lucru, nimic mai bun decât costum Frozen care îi place cel mai mult, fie că este vorba de Elsa sau rochia Annei de la frozen, Frozen 2 sau chiar rochiile Frozen Fever.

Și toți sunt prieteni! Sperăm că această colecție de idei și sfaturi pentru a sărbători o zi de naștere Frozen vă va ajuta să organizați o petrecere pentru ziua de naștere cu totul magică.

Have fun!