Skip to content

Petrecere pentru ziua de naștere miraculoasă cu Ladybug

Vrei să-i surprinzi pe cei mici cu o petrecere de ziua lor cu Ladybug, serialul lor preferat de la TV? Dacă sunteți pasionați de aventurile uimitoare Ladybug, ați ajuns la locul potrivit: vom pregăti o petrecere de naștere de neuitat, cu decorarea Ladybug ca protagonist. Nu vă faceți griji, este invitată și Cat Noir.

Invitații la ziua de naștere

Primul lucru pe care îl vom face este să trimitem invitațiile relevante pentru petrecerea noastră. Pe Pinterest veți găsi numeroase inspirații: de la silueta unei buburuze la invitații cu protagoniștii serialului preferat al micuțului dumneavoastră: Ladybug și Cat Noir.

Decoratiuni pentru petrecerile zilei de nastere Ladybug

Acum, vom decora locul unde se va sărbători această zi de naștere.

Roșul și negrul vor fi culorile principale. Vom pune câteva afișe tematice pe perete și vom decora cu baloane. Puteți completa decorarea temei cu accesorii de culoare simplă (roșu și negru, desigur).

Decorarea mesei

Și aici avem decorațiunea pentru ziua de naștere Ladybug pentru masă: față de masă, șervețele, farfurii și pahare:

Cadouri și jocuri cu Ladybug

Pe lângă cadourile pe care le aduc oaspeții, puteți crea câteva detalii, cum ar fi pungi cu dulciuri pe care să le duceți la școală sau cutii pe care să le ia acasă după petrecere.

Și ceea ce nu poate lipsi de la o zi de naștere care se respectă sunt jocurile. De la piñatas pline cu dulciuri și bomboane până la măști sau accesorii pentru a se distra cu personaje Ladybug.

Cei mici vor avea o petrecere explozivă prin colorarea acestor desene Ladybug pe care le pot lua ca un suvenir al petrecerii și le vor lipi pe peretele camerei lor.

Rețete și tort de ziua de nastere

Nu există zi de naștere fără tort (sau cupcakes), așa că este timpul să te apuci să lucrezi pentru a face o creație frumoasă în roșu și negru. Uitați-vă la aceste idei și spuneți-ne dacă nu vă plouă în gura…

Și dacă nu sunteți un fanul torturilor, unele cupcakes pot fi, de asemenea, o soluție bună  și ușor de decorat, cu culorile Ladybug și Cat Noir și simbolurile lor.

Apogeul petrecerii: costumele Ladybug și Cat Noir

Este timpul să te îmbraci. Cu costumul Ladybug, fetița ta va deveni cel mai curajos supererou din toată Parisul și cu peruca Ladybug, va fi la fel ca Marinette însăși.

Desigur, va avea nevoie de kwami-ul său Tikki pentru a învinge akumasul Lepidoptera (Hawk Moth) și pe Ladybug-ul yo-yo pentru a-și putea desfășura toate puterile.

Dar Ladybug nu poate învinge Lepidoptera de unul singur și așa are nevoie de ajutorul Cat Noir. Dacă micuțul tău preferă să fie Adrien-Cat Noir, poți obține costumul Cat Noir pe care ți-l dorești.

Cei doi micuți vor fi încântați să arate la fel ca Ladybug și Cat Noir.

Acum aveți totul gata să vă bucurați de o petrecere de ziua de naștere a Ladybug-ului. Vă puteți bucura de minune când pregătiți cele mai bune și decorative rețete pentru prăjiturile și plăcintele dumneavoastră și când decorați locul pentru ocazie. Tikki Puntos afară…

Have fun!