Skip to content

Zi de nastere cu Minnie Mouse: idei de decorare

Organizarea unei petreceri de ziua de naștere cu Minnie Mouse acasă necesită timp, dar nu trebuie să fie complicat. În plus, cei mici vă pot ajuta cu decorațiuni și câteva rețete ușoare cu care se vor distra de minune.

Pentru a vă ajuta, vă arătăm cele mai bune idei de decorare cu Minnie Mouse, rețete distractive și bineînțeles cele mai bune costume și accesorii pentru petreceri  cu Minnie Mouse.

Invitatii de zi de naștere cu Minnie

În primul rând, pregătește invitațiile pentru petrecere. Nu vrei ca nimeni să rateze petrecerea, nu? Există o mulțime de invitații cu Minnie Mouse.

De asemenea, puteți obține inspirație pe Pinterest și le puteți face singuri cu ajutorul celor mici.

Decor de ziua de naștere cu Minnie

Primul lucru este să vă gândiți la decorațiunile mari ale camerei în care aveți de gând să sărbătoriți petrecerea.

Ghirlande, baloane, afișe și figurine pentru decorarea pereților, a tavanului și a altor părți ale casei sau a camerei unde are loc petrecerea.

Puteți adăuga bomboane de hârtie simplă și baloane pentru a merge cu decorul tematic Minnie – roșii, albi, negri sau roz.

Decor pentru masa cu Minnie

În acest caz, aveți multe moduri diferite de a configura masa pentru gustarea de ziua de naștere. Puteți pune o masă în stil candy-bar unde puteți așeza mâncarea și băuturile pentru ca oaspeții să se servească sau o masă clasică pentru ca toată lumea să stea.

Acest lucru va depinde de numărul de invitați și de vârstă, probabil cei mici sunt mai confortabili stând alături de prieteni. Indiferent de ideea ta de petrecere, îți arătăm tot ce ai nevoie, farfurii, pahare, fețe de masă și toate ustensilele Minnie, astfel încât să  un se lase nimic pe farfurie.

Cadouri și jocuri cu Minnie

Pe lângă cadourile pe care le aduc oaspeții, puteți crea câteva detalii, cum ar fi pungi cu dulciuri pe care să le luați la școală sau cutii pe care să le luați acasă după petrecere.

Și ceea ce nu poate lipsi de la o zi de naștere  care se respectată sunt jocurile. De la piñatas pline de dulciuri și bomboane până la măști sau accesorii pentru a te distra, cum ar fi urechile Minnie, pălării, mumii sau chiar un fotobooth pentru a face fotografii distractive cu prietenii.

Cei mici se pot distra și ei cu pagini de colorat sau realizându-și propriile urechi Minnie.

Retete de ziua de nastere cu Minnie: cupcakes si tor

Pentru a-ți surprinde oaspeții, poți face o rețetă inspirată de Minnie Mouse și apoi așază dulciurile sau tortul pe o bază decorativă ca aceasta.

Puteți face câteva cookie-uri în formă de șoricel Disney, cel mai distractiv va fi decorarea lor.

Sau puteți face niște cupcakes dulci și colorați deasupra lor câteva mini cookie-uri ca urechi Minnie.

Și, dacă se dovedește că patiseria este pasiunea ta secretă, atunci îndrăznește cu o prăjitură tematică care va lăsa pe toată lumea uluită.

Dar, mai presus de toate, nu uitați lumânările, astfel încât sărbotorita să-și poată pune o dorință! Pot fi lumânări cu număr sau lumânări decorative cu motive Minnie.

Costume Minnie Mouse

Și ca o notă finală, la petrecerea de ziua lui Minnie Mouse, Minnie însăși nu poate lipsi!

Vă prezentăm cele mai bune costume Minnie și Mickey Mouse. Pentru că … ce ar face șoricelul nostru preferat fără eternul ei iubit Mickey?

Costumează-te cu prietenii tăi la petrecerea Minnie și Mickey. Uitați-vă la acest tutorial despre cum să vă îmbrăcați ca Minnie Mouse care vă va oferi o mulțime de idei. Vă veți distra de minune!

Avem costume Minnie și Mickey pentru toate dimensiunile:

Costume Minnie pentru fete și femei

Costume Mickey pentru băieți și bărbați

Accesorii Minnie

Amintiți-vă că pentru a vă completa costumul Mickey sau Minnie, veți avea nevoie de urechi (în cazul lui Minnie cu o buclă frumoasă ) un nas negru și mănuși albe.

Ți-au plăcut ideile? Sperăm ca petrecerea ta de ziua de naștere cu Minnie Mouse să fie excelentă și să te distrezi de minune cu prietenii și cu toate costumele Disney pe care ți le-am arătat. Decorațiuni, cadouri, rețete. Nu ai nevoie de mai mult pentru petrecerea ta!

Have fun!