Skip to content

Cum să organizezi cea mai mare petrecere aniversară LOL Surprise?

Dacă se apropie ziua de naștere a micuțului dumneavoastră și căutați ce tip de petrecere să organizați, ne-am propus să vă ajutăm. Acum puteți organiza o petrecere de ziua LOL Surprise cu ușurință!

Dar ce este LOL Surprise? Ce ar trebui să avem în vedere să organizăm o zi de naștere tematică pentru copiii noștri? Haideți să vedem pas cu pas.

Ce sunt LOL Surprise? Care este secretul succesului său?

LOL Surprise sunt mici păpuși cu ochi mari, care intră într-o sferă, care la rândul lor este înfășurată în mai multe straturi de hârtie cu modele colorate. În plus față de păpuși, acestea includ accesorii mici.

Este una dintre cele mai de succes jucării din ultimii 3-4 ani printre cei mici. Numele său, deși la început se crede că provine de la acronimul LOL (râde cu voce tare), care este folosit în rețelele de socializare pentru a exprima faptul că ceva te face foarte amuzant, creatorii săi explică faptul că provine de la little outrageous little sau „micuți puțin scandaloși”.

Secretul unui astfel de succes este, fără îndoială, factorul surpriză. Din exterior nu știți ce păpuși și accesorii vor atinge și nu există nimic care să îi placă unui copil mai mult decât o surpriză bună. În plus, așteptarea și iluzia pe care le generează, că pot atinge exact ceea ce își doresc, adaugă un plus considerabil la efectul surpriză.

Organizarea unei LOL Surprise

Odată ce tema acestor păpuși distractive a fost aleasă, este timpul să începeți pregătirea zilei de naștere a protagonistului. Pentru aceasta trebuie să ținem cont de mai multe lucruri pentru a nu uita nimic.

Invitațiile

Este prima sarcină care trebuie făcută, trebuie să invitați toți prietenii sărbătoritului. Și ce cale mai bună decât să o faci prin invitații tematice de ziua de naștere. Prin urmare, la Funidelia avem invitații distractive LOL Surprise pe care le puteți personaliza și le puteți oferi tuturor prietenilor. Este important să nu uitați să adăugați data, ora și locul evenimentului astfel încât nimeni nu va uita.

Decorarea LOL Surprise

Următorul pas este să decizi decorarea petrecerii de ziua LOL Surprise. Nu trebuie să uităm că trebuie să împodobim atât locul, cât și masa unde oaspeții merg să mănânce și să bea. Acestea sunt principalele lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare:

  • Decorarea sălii: ghirlande, baloane și tot felul de decorațiuni atârnate nu pot lipsi de la această petrecere. De asemenea, putem tipări câteva afișe speciale pentru petrecere.

 

Ca să nu vă faceți griji pentru tot decorul, avem buchete păpuși din folie LOL, alcătuite din două stele, două baloane circulare cu mai multe păpuși și chiar o mică surpriză LOL în format balon, un întreg care va surprinde.

    • Articole și decorațiuni de masă: totul trebuie să fie bine legat în această petrecere de zi de naștere LOL Surprise. Și nimic mai bun decât a avea farfurii, pahare, șervețele, tacâmuri și chiar o față de masă pentru a se potrivi cu restul decorațiunii.

      Dacă doriți, puteți completa tacâmurile cu ustensile de bucătărie în culori simple care se potrivesc cu decorarea LOL Surprise: roz, turcoaz, violet …

Mâncare, băutură și jocuri distractive

Acum nu ne rămâne decât ultimul pas, pregătirea mâncării și băuturilor pentru petrecerea zilei de naștere. Apa, sucurile și băuturile răcoritoare sunt principalele băuturi pentru adulți. În ceea ce privește mâncarea, cel mai bine este să combinați ceva de mâncare sărat, niște sandvișuri și dulciuri pentru cei mai pofticioși. Rețineți întotdeauna posibilele alergii sau intoleranțe atunci când pregătiți mâncarea pentru petrecerea de ziua de naștere.

Desigur, petrecerea va fi încununată de marele moment al tortului pentru ca micuțul tău să sufle în lumânări. Iată câteva exemple de divertisment și prăjituri deosebite LOL Surprise.

Și, în sfârșit, putem proiecta jocuri pentru toți copiii invitați și să așezăm una sau mai multe piñatas, pentru a le putea rupe și să ia niște „premii”. O idee minunată pe care o putem pregăti este să oferim un pachet de LOL Surprise fiecărui oaspete, dar trebuie să le găsească prin diferite teste și indicii. Astfel, vom crea un efect surpriză la fel de mare ca cel făcut de aceste păpuși.

Have fun…and LOL!