Costume Patrula Cățelușilor (Paw Patrol)

Nu există o echipă de salvare mai curajoasă în oraș! Cu aceste costume Patrula Cățelușilor te vei putea transforma în unul dintre cei mai haioși și neînfricați cățeluși de la televizor.

Costumele de desene animate plac celor mari și celor mici, dar cei mai tineri ai casei se vor bucura mai mult în costumele Patrula Cățelușilor.

Catalogul online de pe Funidelia te invită să te costumezi în Chase, curajosul câine polițist. Sau poate preferi să îmbraci costumul lui Marshall pompierul dalmațian, să zbori în elicopter cu costumul lui Skye sau să te transformi în oricare alt coleg de-al lor: Rubble, Everest, Zuma sau Rocky.
Toți împreună veți trăi o mulțime de aventuri! Avem o infinitate de costume pentru copii la alegere!

Costumele Patrula Cățelușilor nu sunt disponibile doar pentru copii, ci și pentru căței, iar rezultatul nu poate fi decât unul amuzant. Prinde curaj și costumează-te în familie alături de animăluțul tău de companie!

De asemenea vei putea pregăti cea mai uimitoare petrecere de aniversare în stilul Patrula Cățelușilor cu care îți vei surprinde micuța sau micuțul. Așadar, costumați-vă toți în adorabilii cățeii din Patrula Cățelușilor (Paw Patrol)!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 14 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top