Costume Maleficent

Ai obosit să vezi doar prințese în rolul principal în povești? Crezi că vrăjitoarele sunt de fapt ființe neînțelese? Găsiți costumele de Halloween pentru femeie, pentru le Carnaval sau următoarea ta petrecere... nu vei putea merge fără costumul tău Maleficient.

Personajul negativ din poveste, vrăjitoare cea rea care vrea să o omoare pe Frumoasa Adormită...Dar și zâna care vrea să salveze și să protejeze magia din pădurea unde locuiește. Ia-o de mână pe prietena ta, tu costumată în Maleficient și ea în Frumoasa Adormită, și veți forma cea mai tare costumație de Halloween de la petrecere.

Costumul Maleficient niciodată nu va da greș de Halloween. Poți da un aspect mai grotesc și malefic cu un bun machiaj mov și verde, speriindu-i pe toți crezând că ești adevărata regină a întunericului. Dacă ești sătulă de costume de Prințese Disney și de Feți-Frumoși, Maleficient este costumul tău potrivit.

Dacă nu te interesează costumele de Prințese Disney și de ”prinți fermecați”, alege unul dintre costumele Disney oficiale din filmul Maleficient.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 5 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top