Costume Harry Potter: pelerine, tunici și altele

Dacă ți-ar plăcea să fii admis la Hogwarts, școala de magie și vrăjitorie unde totul este posibil, ai nevoie doar de autenticul costum Harry Potter. În catalogul nostru online vei găsi costume Harry Potter, chiar personajul însuși, cu ochelarii săi rotunzi, bagheta, tunica și faimoasa eșarfă Gryffindor, dar și costume de Hermione Granger și ținutele altor personaje, precum Ron Weasley, Voldemort și chiar costume de Mortifag și Dementor.

Avem costume Harry Potter pentru adulți și copii, astfel încât toată lumea să se poată deghiza și să se transforme în cea mai faimoasă familie muggle din lumea non-magică.

Amintește-ți că, pentru un vrăjitor, accesoriile sunt foarte importante. Așa că, atunci când îți proiectezi costume Harry Potter, nu trebuie să uiți ochelarii rotunzi, ca să nu pierzi niciun detaliu la clasa de poțiuni a Profesorului Snape și să câștigi puncte extra pentru casa ta, bagheta de alun sau a personajului tău preferat pentru a lansa vrăji de neuitat, eșarfa pentru a-ți proteja gâtul la meciurile de quidditch, costumul sau tunica pentru ca toți să știe cărui grup îi aparții în Hogwarts și chiar snitch-ul auriu, dacă vrei să te transformi în cel mai bun căutător.

Și dacă, ca noi, ești un adevărat potterhead și nu îți place să faci lucrurile în stil muggle, poți să te aprovizionezi cu steaguri, lămpi, forme pentru prăjituri și alte accesorii pe care le vei găsi pentru a sărbători o autentică petrecere sau zi de naștere Harry Potter.

Comandă acum costumul tău Harry Potter pentru copii sau adulți și primește-l mâine prin lechuza de urgență!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 159 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top