Costume Minions

Hello Papagena! Pregătește-te pentru a sărbători o adevărată petrecere cu inamicii tăi preferați: vei avea nevoie de costumele de Minions, machiaj galben, ghirlande și stegulețe, și o minte pentru a pune la cale obrăznicii. Avem tot ce ai nevoie dar... un uita bananele!

Nu te vom întreba care este minionul tău preferat pentru știm deja că e Bob. Cum? Tu îi preferi pe Stuart sau Kevin... Din fericire, avem multe costume minion pentru copil și adult. Toată familia completă se va putea costuma ca un minion. Iar dacă ești inspirat, îți poți costuma chiar și animalele de companie, transformându-le în cei mai adorabili minioni canini.

Dar un avem doar costume de minions, de asemenea ai posibilitatea de a te costuma ca însuși Gru, fratele său Dave sau chiar ca Scarlet Overkill. Noi dacă ar trebui să alegem un costum de minion dintre toate, inclus din desene animate și filme, alegerea noastră ar fi costumul lui Fluffy, unicornul din Agnes, cel mai adorabil dintre toți. It's so fluffy! 😍

Deși costumele de minion au mai mult succes printre costumele pentru copii, pe Funidelia poți găsi de asemenea și costume de minion pentru adult cu care te poți prezenta la următoare petrecere strigând: Banaaaanaaaa!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 14 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top