Costume Masha și Ursul

Masha și Ursul este un serial de desene animate rusești atât de drag atât celor mici cât și celor mari. Acum în costumul Masha și Ursul, micuța ta se va putea transforma în protagonista acestor aventuri în care un urs are grijă de fetița rusoaică Masha.

Masha trăiește în pădure și are mai multe animale de companie: un cățel, o capră și un purceluș. Dar tuturor animalelor sale le este un pic frică de ea, deoarece le obligă să se joace... Într-o zi, fetița urmărește un fluture și fără să își dea seama intră în casa unui urs, care în acel moment nu se afla acasă. Masha rămâne să se joace în acest loc și îl lasă complet dezordonat. Când ursul se întoarce, văzând dezastrul din casă, încearcă să o facă pe Masha să plece dar nu reușește, iar într-un final devin prieteni.

Costumele Masha sunt unele dintre costumele noastre preferate din desene animate și sigur vor fi și pe placul celor mici. Costumul Masha este compus din rochie roz cu cămașă albă și un batic de aceeași culoare. Poți adăuga o perucă blondă și în acest fel vei avea costumul Masha perfect.

În plus poți organiza cea mai tare petrecere pentru micuța ta cu decorațiunile pentru aniversări Masha și Ursul. Ghirlande, farfurii, șervețele, baloane și multe alte lucruri din desenele sale animate preferate.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 2 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top