Costume de înger pentru copii și adulți

Vei avea cerul la picioare în acest costum de înger cu care te vei transforma în cel mai bun de la petrecere. Descopera oferta de costume angelicale pe care am pregătit-o pentru tine, disponibile atât pentru adulți cât și pentru copii. Costumul de înger pentru băiat este ideal dacă micuțul tău va participa la vreo serbare în care va trebui să se transforme în acest personaj care aduce vești bune. Uită-te la costume noastre de Crăciun! Pe de alta parte, pentru adulți, avem la dispoziție costume de îngeri foarte variate precum, de exemplu, un costum de înger căzut pentru femeie sau altul mult mai celestial, pentru a putea crea o originală costumație în grup, cu îngeri buni și mai puțin buni. În catalogul nostru online vei găsi inclusiv un costum de înger pentru animalul tău de companie.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Găsește costumul de înger care îți place mai mult printre toate cele disponibile. Costume de îngeri pentru femeie, bărbat și copii.

Transformă-te într-un înger al dragostei cu costumul lui Cupidon pentru bărbat sau într-un autentic înger negru cu un costum de înger pentru femeie, nu foarte angelical, cum de altfel nu sunt nici costumele de demoni, perfecte pentru a face o pereche cea bună - cea rea cu un alt costum de înger. Deși, dacă preferi, în catalogul nostru vei găsi și alte opțiuni mai celestiale precum costumul de înger auriu sau cele mai angelicale dintre toate: cele pentru copii. Vor fi adorabili în costumul lor de înger pentru bebeluși. Iar dacă vrei să râzi în hohote, costumul de înger în stilul ride on este cea mai bună alegere.

Top