Costume Alice în Țara Minunilor

Te invităm să călătorești într-un loc de fantezie unde totul pare posibil. Scufundă-te în magica lume din povestea lui Lewis Carroll cu aceste costume Alice în Țara Minunilor și trăiește o mulțime de aventuri cu toate personajele tale.

Printre costumele Disney din filmul de desene animate ”Alice în Țara Minunilor”, avem costume Alice pentru femei și pentru fete: o dulce Alice cu rochiță albastră și șorț alb sau o versiune un pic mai sexy. Și, bineînțeles, costumele personajelor care o însoțesc în poveste: motanul Cheshire, Iepurele Alb, Pălărierul Nebun, Regina de Inimi și soldații săi.

Costumele Pălărierul Nebun te vor încânta: atât cele inspirate din versiunea clasică de desene Disney, cât și costumul lui Johnny Depp din filmele recent regizate de Tim Burton.
Alt personaj care nu poate lipsi din selecția noastră de costume Alice în Țara Minunilor este cel al maleficei Regine de Inimi cu sceptru, coroană minusculă și o rochie plină de inimi roșii. De asemenea avem multe versiuni al acestui costum, inclusiv versiuni sexy pentru a fi fermecătoare.

Urmează iepurele alb și bucură-te de costumele tale magice Alice în Țara Minunilor!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 63 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top