Aniversare Harry Potter: decorațiuni și articole de petrecere

Dacă ești fan Harry Potter sau dacă vrei să faci o surpriză cu o zi de naștere Harry Potter unui fan al seriei, ești norocos! Ca și cum ai fi luat poțiunea Felix Felicis, norocul a făcut să găsești la Funidelia cel mai bun decor pentru ziua de naștere Harry Potter demnă de Hogwarts. Nu-ți va lipsi nimic!

Sărbătorirea unei zile de naștere Harry Potter poate fi foarte distractivă. Nu este doar despre decorarea locului de celebrare, ci și copii și adulții se pot bucura de un costum Harry Potter pentru a participa la petrecerea de ziua de naștere îmbrăcați ca personajele lor favorite din Harry Potter.

În plus, printre decor pentru ziua de naștere Harry Potter de la Funidelia vei găsi: baloane, piñatas, ghirlande și steaguri, decorațiuni pentru masă, forme pentru tort și cupcakes și chiar un photocall Harry Potter. Dacă decor pentru petrecerea de ziua de naștere Harry Potter din această secțiune ți se pare puțin, poți adăuga mai multe elemente decorative cu culorile caselor de la Hogwarts: roșu, verde, albastru și galben. Astfel, sărbătorirea unei zile de naștere Harry Potter se poate transforma în celebrarea Cupei Caselor în Marea Sală de la Hogwarts.

Avem tot ce îți trebuie pentru a sărbători cea mai magică zi de naștere Harry Potter. Mai mult, în secțiunea noastră de merchandising vei găsi cadoul Harry Potter perfect pentru sărbătorit sau sărbătorită.

Organizează cea mai bună petrecere de ziua de naștere Harry Potter din lumea "muggle" și recreează cel mai faimos univers magic cu acest decor Harry Potter original.

https://www.funidelia.ro/carrito

Articole de Masă

Pinata & Accesorii

Baloane

Ghirlande & Decorațiuni de Agățat

Patiserie & Accesorii

Photocall & Accesorii petrecere

Lumânări

Papetărie & Cadouri

Idei de cadouri
Costum Hermione Granger pentru fete
Made by Funidelia
Baghetă Harry Potter
Made by Funidelia
Eșarfă Harry Potter Gryffindor
Made by Funidelia
Cravată Harry Potter Gryffindor
Made by Funidelia
Ochelari Harry Potter pentru copii
Made by Funidelia
Costume & Accesorii Harry Potter
Top