Costume din Videojocuri

Care este personajul t─âu preferat din videojocuri? De câte ori ai visat s─â te transformi în el sau ea pentru a tr─âi o mul╚Ťime de aventuri... Acum o po╚Ťi face în costumele de videojocuri pe care Funidelia ╚Ťi le pune la dispozi╚Ťie.

Tu alegi stilul jocului. Preferi s─â te costumezi în Pac-Man, Pokemon sau Super Mario Bros ╚Öi s─â creezi o petrecere mai simpatic─â, sau poate vrei s─â îmbraci un costum al unui videojoc mai dur ╚Öi aprins precum Street Fighter sau Dragon Ball.

Dac─â ai gusturi mai simple ╚Öi basic, costumele Fortnite sunt ideale pentru tine. Construie╚Öte, loot, împu╚Öc─â sau danseaz─â din când în când.

În orice caz, oricare op╚Ťiune este valabil─â dac─â vrei s─â creezi o coreografie cu o costuma╚Ťie de grup. To╚Ťi coordona╚Ťi... ar fi un costum epic de Carnaval, Halloween sau pentru oricare alt─âmega petrecere.

G─âse╚Öti costume de videojocuri pentru toate gusturile, culorile ╚Öi m─ârimile. Pentru bebelu╚Öi, copii sau adul╚Ťi, pentru femei ╚Öi pentru b─ârba╚Ťi... Po╚Ťi fi Zelda, Link, Peach, Pikachu, Blanka sau chiar Goku.

Niciodat─â nu a fost atât de u╚Öor s─â-l imi╚Ťi pe Super Mario Smash Bros cu prietenii t─âi, ca în aceste costume de videojocuri.

Press START ╚Öi începe partida cu cele mai bune costume pentru gameri!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sorteaz─â dup─â:
: 182 produse g─âsite
Filtru
C─âutarea ta:
    Top