Costume din Videojocuri

Care este personajul tău preferat din videojocuri? De câte ori ai visat să te transformi în el sau ea pentru a trăi o mulțime de aventuri... Acum o poți face în costumele de videojocuri pe care Funidelia ți le pune la dispoziție.

Tu alegi stilul jocului. Preferi să te costumezi în Pac-Man, Pokemon sau Super Mario Bros și să creezi o petrecere mai simpatică, sau poate vrei să îmbraci un costum al unui videojoc mai dur și aprins precum Street Fighter sau Dragon Ball.

Dacă ai gusturi mai simple și basic, costumele Fortnite sunt ideale pentru tine. Construiește, loot, împușcă sau dansează din când în când.

În orice caz, oricare opțiune este valabilă dacă vrei să creezi o coreografie cu o costumație de grup. Toți coordonați... ar fi un costum epic de Carnaval, Halloween sau pentru oricare altămega petrecere.

Găsești costume de videojocuri pentru toate gusturile, culorile și mărimile. Pentru bebeluși, copii sau adulți, pentru femei și pentru bărbați... Poți fi Zelda, Link, Peach, Pikachu, Blanka sau chiar Goku.

Niciodată nu a fost atât de ușor să-l imiți pe Super Mario Smash Bros cu prietenii tăi, ca în aceste costume de videojocuri.

Press START și începe partida cu cele mai bune costume pentru gameri!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 179 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top