Costume Fortnite

Dacă ești un gamer adevărat, nu mai sta pe gânduri! Vei fi surprins când vei vedea costumele Fortnite pe care le avem în catalogul nostru în versiunea pentru adult și de asemenea costume pentru copii cu mărimi pentru adolescenți.

Videojocul la modă în acest moment este Fortnite, iar aici vei putea găsi costumele Fortnite a celor mai populare sinks. Vei putea practica toate dansurile din videojoc chiar la tine acasă, în costumul tău pentru a intra în personaj: "dab", "fresh", "take the L" sau faimosul "floss". Aceste costume Fortnite pot fi soluția perfectă pentru costumația ta de Carnaval.

Dacă ești în căutarea unui costum pentru Halloween, poți combina pasiunea ta pentru acest videojoc alegând costumul de schelet Fotnite (Skull Trooper). Vorba din popor: împuști doi iepuri dintr-o lovitură.
De asemenea, vei găsi costumul Bride Bomber sau Black Night, inclusiv cel de skin special precum Thanos. Dar dacă totuși aceste costume Fortnite sunt pera mult pentru tine, avem multe alte costume originale de care vei fi încântat.

Dacă ești mai clasic, în selecția noastră de costume de videojocuri avem mult mai multe: Mario Bros, Street Fighter, Pac-Man... până la Dragon Ball. Cine spune "game over"?

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 11 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top