Costume pentru adolescenți

Se spune că a fi adolescent este complicat, că treci prin cea mai rea perioadă, dar, fără îndoială este cea mai distractivă vârstă! Și ca să fie și mai mult, un costum pentru adolescenți ca cele pe care le-am selecționat pentru tine în catalogul nostru online, este cel mai indicat. Adolescența este acel moment din viață când nu ești nici prea mic să porți costume pentru copii, dar nici prea mare. Nu ești un copil, nici măcar un adult, dar ești expert în a te distra la maxim. Pe Funidelia, magazinul tău alternativ, vei găsi costume de adolescenți pentru Carnaval, aniversări, Halloween sau oricare altă petrecere care îți trece prin cap. Bucură-te de anii de teenager și costumează-te fără complexe, cu mărimile de la 14 la 16 ani, în costumele din seriale și filmele tale preferate, cu supereroi, videojocuri... sau schimbă tendințele cu accesorii care îți personalizează look-ul și care îl vor face unic.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Cu costumul tău pentru adolescenți te vei putea deghiza împreună cu amicii tăi pentru o distracție pe cinste la următorul Carnaval sau petrecere deghizată

Cine vrei să devii? Alege-ți costumul pentru adolescent care îți place mai mult. De exemplu, poți fi un animăluț amuzant sau un personaj din filmele tale preferate cu un costum Indiana Jones sau Stormtrooper din Star Wars. De asemenea, te poți transforma într-unul din personajele tale preferate din desene animate și videojocuri, sau poți fi cel mai elegant dintre toți cu costumul tău opposuit pentru adolescenți. Vei găsi o amplă varietate de costume pentru adolescenți cu care poți crea o haiosă costumație în grup împreună cu prietenii tăi.

Top