Costume de fotbal american și quarterback

Touchdown! Transformă-te într-un adevărat quarterback cu costumul de fotbal american. Sau, pentru tipii mai duri, de asemenea avem costume de jucător de rugby.

Atât rugby-ul cât și fotbalul american au apărut ca versiuni al fotbalului (soccer) care se juca în Marea Britanie la jumătatea secolului XIX. În 1920 a fost formată American Professional Football Association, iar primul meci a fost celebrat în luna octombrie al aceluiași an. Alături de basket și baseball, fotbalul american este unul dintre sporturile cele mai populare din Statele Unite și unul dintre cele care adună cei mai mulți suporteri la meciuri sale.

Diferența principală între a merge costumat în stil de fotbal american sau de rugby, sunt protecțiile, deoarece costumele de rugby nu au acest element, dar cele de fotbal american da. Jucătorii de fotbal american poartă ca echipament căști și umerali ostentativi pe care le poți găsi și pe Funidelia, dar nu îți face griji, ale noastre sunt gonflabile așa cântăresc mai puțin. ;)

Dacă vrei să te transformi într-un adevărat quarterback, iubita ta va trebui să poarte un costum de majoretă pentru a menține spiritul petrecerii. Distracția este servită! U-S-A, USA!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 17 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top