Costume de fotbal american și quarterback

Touchdown! Transform─â-te într-un adev─ârat quarterback cu costumul de fotbal american. Sau, pentru tipii mai duri, de asemenea avem costume de juc─âtor de rugby.

Atât rugby-ul cât ╚Öi fotbalul american au ap─ârut ca versiuni al fotbalului (soccer) care se juca în Marea Britanie la jum─âtatea secolului XIX. În 1920 a fost format─â American Professional Football Association, iar primul meci a fost celebrat în luna octombrie al aceluia╚Öi an. Al─âturi de basket ╚Öi baseball, fotbalul american este unul dintre sporturile cele mai populare din Statele Unite ╚Öi unul dintre cele care adun─â cei mai mul╚Ťi suporteri la meciuri sale.

Diferen╚Ťa principal─â între a merge costumat în stil de fotbal american sau de rugby, sunt protec╚Ťiile, deoarece costumele de rugby nu au acest element, dar cele de fotbal american da. Juc─âtorii de fotbal american poart─â ca echipament c─â╚Öti ╚Öi umerali ostentativi pe care le po╚Ťi g─âsi ╚Öi pe Funidelia, dar nu î╚Ťi face griji, ale noastre sunt gonflabile a╚Öa cânt─âresc mai pu╚Ťin. ;)

Dac─â vrei s─â te transformi într-un adev─ârat quarterback, iubita ta va trebui s─â poarte un costum de majoret─â pentru a men╚Ťine spiritul petrecerii. Distrac╚Ťia este servit─â! U-S-A, USA!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sorteaz─â dup─â:
: 16 produse g─âsite
Filtru
C─âutarea ta:
    Top