Costume gonflabile

Tot timpul ai vrut să ai cel mai mare costum de la petrecere? Ți-ar place ca toată lumea să-ți deschidă drumul când treci ca și cum ai fi faimos? Cu aceste costume gonflabile vei reuși. Mai ales din cauza dimensiunilor pe care le vei obține cu aceste amuzante costume, ceilalți vor fi obligați să îți facă loc.

Nu te preocupa pentru plămânii tăi, deoarece aceste costume gonflabile au o valvulă care produce aer pentru a rămâne tot timpul umflate.

Dacă te-ai îndrăgostit de costumul de dinozaur pe care de atâtea ori l-ai văzut pe You Tube, restul costumelor nu se vor lăsa mai prejos și reprizintă niște opțiuni foarte caraghioase pentru a te costuma de Carnaval.
De la personaje de desene, ca Sponge Bob sau amicul său Patrick, până la costumul de unicorn gonflabil cu care vei salva regatul tău de fantezie de teribilii orci.
Datorită formei sale rotunde, costumul gonflabil de luptător sumo este unul dintre cele mai purtate din această categorie de costume.
Moș Crăciun nici el un rămâne în urmă în ceea ce privește dimensiunile. Costumul gonflabil Moș Crăciun este o alternativă originală dacă faci parte din acel tip de persoane care vor să surprindă pe cei mai mici de Crăciun.
Să un uităm de opțiunile mai picante și amuzante pentru petrecerile de burlaci și burlăcițe.

Există un costum gonflabil pentru orice petrecere deghizată la care ești invitat.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 51 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top