Costume Vacă

Muuuu!! Să vă prezentăm în premieră costumele de vacă! Cu petele lor amuzante și fețele vesele, costumele de vacă se transformă în costumele de animale cele mai amuzante la orice petrecere de costume, petrecere de burlaci sau burlăcițe, Carnaval sau Halloween. 

Pentru ca costumul tău să fie perfect, la Funidelia am pregătit o selecție de costume de vacă pentru tine. 

Din varietatea noastră, avem mai multe modele de costume de vacă pentru adulți, sunt unisex și, prin urmare, perfecte pentru bărbați și femei. Avem inclusiv costum tip pijama onesie, confortabil și călduros pentru petrecerile tale de costum pe timp de iarnă. Și chiar și costume de vacă purtate pe umeri, cu care sigur vei deveni sufletul petrecerii. 
De asemenea, avem costume de vacă pentru băieței și fetițe. Sunt confortabile și distractive astfel ca cei mai mici să se poată bucura de minune.
Dar nu putem să terminăm familia de vaci fără a menționa costumele de vacă pentru bebeluși, avem modele foarte îmbrățișabile din care să alegi pe cel care îți place cel mai mult. 

Dacă ceea ce cauți este un costum de vacă economic, permiteți-ne să vă recomandăm măștile noastre de vacă. Cu aceste accesorii și un outfit alb-negru vei avea un costum de vacă într-un mod cel mai economic și simplu.

Dacă te gândești să faci un costum de pereche sau cu prietenii, nu ezita să arunci o privire la costumul nostru de taur. Sunt sigur că vă veți transforma într-un cuplu "muuuuy" deosebit.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 9 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top