Ghiozdane Minecraft

Dacă ești obsedat de lumea pixelată Minecraft încât ai vrea să porți cu tine blocurile peste tot, nu îți poate lipsi unul dintre aceste originale ghiozdane Minecraft. Oricare dintre aceste ghiozdane geek sunt perfecte pentru a le purta la școală, în călătorii sau excursii. Îți vei putea alege ghiozdanul Minecraft care îți place mai mult cu personajul sau obiectul jocului preferat. Dacă tot timpul ghiozdanul tău pare că explodează, sigur o să-ți placă ghiozdanele Creepers de culoare verde. În aceeași culoare de asemenea vei găsi și ghiozdanele Miner's Society. Dacă îți place să minerești materiale, cu siguranță un ghiozdan cu pickaxe sau sabie ți-ar place mai mult. Iar dacă te pasionează să faci mod după mod, atunci îți recomandăm unul dintre ghiozdanele cu "mobs"-urile jocurlui. Sigur vei fi încântat de ghiozdanele acestui videojoc, dar avem și alte multe cadouri și merchandise Minecraft pentru tine sau pentru a le dărui unui prieten fan înrăit de Minecraft. Pregătește-ți pickaxe-ul și cumpără-ți ghiozdanul!

https://www.funidelia.ro/carrito
 • Rucsac negru Minecraft
  Produs Oficial
  Conține: Rucsac de 31 x 45 x 13,5 cm. Compartiment pentru laptop. Bretele ergonomice reglabile și căptușite, se adaptează perfect la spate. Căptușit în spate. Finisaje și fermoare de înaltă calitate.
  199,99 lei
  Disponibil
 • Rucsac Minecraft Warriors
  Produs Oficial
  Conține: Rucsac 30 x 24 x 8 cm. Interior căptușit complet, spate căptușit, bretele ergonomice, reglabile și căptușite
  199,99 lei
  Disponibil
 • Rucsac verde Minecraft
  Produs Oficial
  -30%
  Conține: Rucsac de 31 x 45 x 13,5 cm. Curele de umăr reglabile și căptușite, se adaptează perfect la spate. Căptușit în spate. Finisaje și fermoare de înaltă calitate.
  139,40 lei Înainte 199,99 lei
  Disponibil
 • Rucsac Minecraft Pica Pica
  Produs Oficial
  Conține: Rucsac 40 x 30 x 14 cm. Compartiment computer, interior căptușit, spate căptușit, bretele de umăr ergonomice, reglabile și căptușite
  199,99 lei
  Disponibil
 • Rucsac Minecraft Greeny
  Produs Oficial
  Conține: Rucsac 39 x 30 x 13 cm. Adaptabil la mașină. Compartiment computer, interior căptușit, spate căptușit, bretele de umăr ergonomice, reglabile și căptușite
  199,99 lei
  Disponibil
 • Ghiozdan Minecraft imprimeu mini mobs
  Produs Oficial
  Conține: ghiozdan. Dimensiuni: 44x37x10 Bretele ajustabile și protecție spate, ambele căptușite, un compartiment mare pentru portatil, compartiment frontal cu fermoar și buzunare adiționale în interior, două buzunare laterale pentru sticle.
  139,99 lei
  Disponibil
 • Ghiozdan Minecraft Bobble Mobs
  Produs Oficial
  Conține: ghiozdan; măsuri: 46 x 33 x 22 cm
  139,99 lei
  Disponibil
Sortează după:
: 7 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
  Top