Replici & Articole de colecție Harry Potter

Ești un autentic potterhead și îți place să colecționezi produse Harry Potter? Dacă Hogwarts e locul lui Harry, atunci Funidelia este al tău. Îți aducem o variată colecție de replici Harry Potter pe care le poți colecționa. Figurine, tablouri, cărți sau baghete din cea mai faimoasă serie de magie. Avem figurine Harry Potter speciale, un tablou cu anunțul lui Harry ca "Undesirable Nº 1", plăcuța Peronului 9 și 3/4, cutiile de amintiri ale lui Harry, Ron și Hermione, suporturi pentru baghetele Harry Potter sau o vitrină ce conține snitch-ul auriu. Inclusiv o minunată replică a Cărții Monștrilor și Harta Marauder, pentru a te putea mișca prin Hogwarts fără nicio problemă. Iar dacă ești cu adevărat înnebunit după universul de magie, atunci te vei îndrăgosti de secțiunea noastră de merchandise Harry Potter! Uită-te la selecția noastră de replici și figurine de colecție Harry Potter sau a oricărui film, supererou sau joc preferat, și lasă-ți latura geek să iasă la lumină!

https://www.funidelia.ro/carrito

Replici

Figurine de colecție

Jucării de pluş

Tunici & Togi

Jocuri de masă

Calendare Geek

 • Calendarul de bijuterii Advent Harry Potter
  Produs Oficial
  Conține: Calendarul Adventului cu bijuterii, pandantive, ace, brelocuri și surprize. Devine o cutie de bijuterii frumoasă de 21x16,5x10 cm
  349,99 lei
  Disponibil
 • Calendar de Advent Harry Potter
  Produs Oficial
  Conține: Calendarul de advent al lui Harry Potter cu 24 de surprize de deschis în perioada de Crăciun. Include: Pin, Suport inel de telefon, Clips de hârtie, Bloc de notițe, Breloc de pluș, Mini card de broască cu ciocolată, Notițe memoratoare, Ștergător, Puzzle, Balon, Etichetă aurie, Ștampilă, Bandă Washi, Breloc, Magnet, Suport de card, Sclipici pe Etichetă întunecată, cârpă de curățat din microfibră, șosete, marcator.
  99,99 lei
  Disponibil
Top