Costume de iepuraș

Bine ați venit în minunata lume a iepurilor! Iepurașii sunt animalele preferate ale multora dintre noi și, prin urmare, unul dintre costumele de animale care sunt pe placul tuturor. La Funidelia am pregătit o selecție largă de costume de iepure, astfel încât atât copiii, cât și adulții, să se poată transforma în personajul lor favorit.

Avem un catalog mare de costume de iepure și iepurilă. Poate că vrei să trăiești lumea basmelor și a fanteziei pentru o zi, îmbrăcat în costumul de iepure alb al Alicei din Țara Minunilor. Dar dacă ești în căutarea unui costum de iepure foarte original și amuzant, cum ar fi costumul de iepure roz al lui Chandler din Friends, îl avem și pe acesta. Toate sunt disponibile în mărime pentru copii și adulți. Vei găsi costume de iepurilă de la cele mai drăguțe pentru cele mai mici din casă la cele mai îndrăznețe, stil iepuraș Playboy, cum purta Bridget Jones.

Nu pot lipsi costumele de bebeluș iepuraș pentru cei mici din casă, foarte confortabile și ușor de pus. Vor fi cu adevărat adorabili!

Dacă petrecerea ta este de Halloween, sau tematica este de groază, vei putea fi iepurele cel mai înfricoșător mulțumită măștii noastre de latex de iepure, la care va trebui doar să adaugi accesorii sângeroase și vei fi gata pentru petrecere.

Și, desigur, costume de iepure de Paște, ideale pentru a căuta ouă de Paște în familie și a vă distra împreună. Vei putea găsi diferite modele în toate mărimile.

Pe lângă costumele de iepure pentru întreaga familie, îți oferim și accesorii și complemente, cum ar fi urechi de iepure, seturi de iepurilă sexy, machiaj, dinți și nas de iepure sau măști de iepure.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 26 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top