Costume de lup pentru copii și adulți

Adoratorii lunii, misterioși, răufăcătorii din povești... Așa sunt lupii, dar ne fascinează la fel de mult cum îi fascinează pe ei să urle la luna plină, și din acest motiv costum lup este foarte popular la orice petrecere unde a te costuma este o cerință esențială.

Este ușor să întâlnești pe cineva cu un costum lup la o petrecere de costume: înfricoșători vârcolaci, Scufița Roșie și lupul cel rău... Fie că vrei să înspăimânti în noaptea de Halloween cu un costum de vârcolac fie că preferi să fii răufăcătorul din poveste cu un costum lup fioros, oarecum stângaci și neîndemânatic, vei găsi costum lup pe care îl cauți aici, la Funidelia. Avem chiar și versiunea de costum lup Teen Wolf, filmul cunoscut din anii 80 cu Michael J. Fox.

Și asta pentru că avem costum lup pentru copii și adulți, de la costum lup pentru bebeluși la costum lup pentru mărimi mari. Avem costum lup perfect pentru tine! Așa că alege modelul care îți place cel mai mult din toate cele din catalogul nostru de costume de animale.

Pregătește-ți plămânii să urle la lună sau să "sufle și să sufle până ce casa dărâmă".

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 14 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top