Costume Rocker, Biker și Heavy

Veste, geci și multă piele. Costumul de motociclist este haios și cu o notă de duritate în același timp. Totul depinde de ce fel de motociclist ești. Schimbă steagul cu cranii cu o perucă lungă sau o freză punky... Și vei avea costumația perfectă de rocker sau rokeriță.

Costumele de motociclist sunt disponibile pentru toată familia. Vei găsi jachete de piele, tricouri și veste pentru cei mai mici ai casei, inclusiv salopete cu mâneci tatuate și batic pentru bebelușii cei mai adorabili.
Cei mai mari pot purta un costum de motociclist sau accesorii precum peruci sau bandane, sau pot crea versiunea de motociclist zombie cu puțin sânge pentru următorul Halloween. Pentru femeie, costumul de motociclistă o va transforma într-o autentică pasionată a motoarelor cu două roți. Autostrada va fi un loc fără secrete pentru tine!

Cu o geacă de piele de asemenea poți crea un drăguț costum de roker sau rockeriță a anilor 80. Accesorii de piele, țepi, baticuri...care te vor ajuta să-ți completezi costumul heavy pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Sigur vei găsi costumul de carnaval perfect pentru petrecere dintre atâtea costume originale!

De asemenea avem și articole de merchandise oficial al formațiilor muzicale pentru cei care au un suflet adevărat de rocker 🤘.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 61 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top