Costume Urs

Dacă ești în căutarea celor mai originale costume de animale, ai ajuns la locul potrivit! Pentru că la Funidelia avem cele mai bune. 

Costumele de urs sunt fără îndoială unele dintre preferatele copiilor și adulților, probabil din cauza personajelor din desene animate ca Winnie de Pooh, Ursii Cariñoși... sau poate datorită clasicei jucării de pluș ursuleț (Teddy Bears) din copilăria noastră.

Cauți un costum de urs confortabil, călduros, practic și, bineînțeles, adorabil? Atunci aruncă o privire la costumele noastre de urs tip onesie cu care te poți transforma într-un urs panda sau într-un urs polar. De asemenea, avem costume de urs brun și costume de urs panda pentru copii, adulți și mărimi mari. Familia ta și tu puteți forma o familie de urși absolut adorabilă!

La Funidelia oferim costume de urs de cea mai înaltă calitate, în special pentru cei mai micuți. Aruncă o privire la costumele noastre de urs pentru bebeluși: ursuleți roz, ursuleți panda, un ursuleț brun și un ursuleț polar de îmbrățișat.

Nu uita de accesorii de urs pentru atingerea finală! În secțiunea noastră de accesorii vei găsi benzi pentru cap cu urechi pufoase, măști pentru copii, măști etc.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 37 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top