Costume Cruella de Vil

Rea, malefică, dar cu stil și palton de piele. Dacă ești coșmarul cățelușilor, îndrăznește cu aceste costume Cruella De Vil.

Paltoanele ei de piele, țigareta lungă și părul bicolor, alb și negru, o trădează. Cruella de Vil este cel mai mare coșmar al dalmațienilor și una dintre cele mai rele personaje din povești.

Foarte slabă și obsedată de pielea de animale. Alături de cei 101 dalmațieni, Cruella de Vil este protagonista și inamica din romanul clasic al lui Dodie Smith.

Găsește în catalogul nostru o mare varietate de costume Cruella de Vil cu care vei fi cea mai elegantă de la petrecere. Dacă vrei să-ți confecționezi un costum Cruella de Vil acasă , îl vei putea completa cu o perucă alb cu negru sau alt accesoriu care îți va îmbunătăți look-ul. Avem costume pentru toate gusturile, cu versiuni sexy și de asemenea cu costume Disney Cruell de Vil inspirate din versiunea Disney (cu palton alb, mănuși roșii și rochie mulată neagră) sau din povestea clasică.

Combinația ideală pentru a te bucura de o noapte răutăcioasă. Costumele noastre Cruella de Vil pentru adult sunt o idee perfect atât pentru Carnaval cât și pentru o petrecere de costumații sau chiar pentru Halloween.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 11 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top