Costume Disney pentru adulți și copii

Descoperă magia Disney cu costumele noastre Disney și cele de prințese Disney. Niciodată nu e prea târziu pentru aventuri!

O lume ideală plină de cele mai fantastice costume Disney din filmele și cu personajele tale preferate: costume Elsa și Anna din Frozen, Albă ca Zăpada, Frumoasa și Bestia, Cenușăreasa, Rapunzel, Vaiana... inclusiv costume de inamici Disney, din Descendenții sau Meleficient.

Nu avem doar costume de Prințese Disney, de asemenea vei găsi costumele personajelor Disney din alte filme, care vor fi deliciul celor mici dar și celor mari: costume În căutarea lui Nemo, costume Toy Story (Woody, Buzz, Jessie, soldățeii de plastic...). Winnie the Pooh, Clopoțica sau costume Alice în Țara Minunilor precum cel al Pălărierului Nebun sau Regina de Inimi.

Fără nicio îndoilă, costumul Disney cel mai emblematic este cel al personajului său principal. Ce zici dacă ai purta un costum cu urechi Mickey Mouse sau costumul cu fundiță al lui Minnie?

Sărbătorește un autentic festin cu cele mai frumoase costume Disney pentru adulți și copii și transformă-te în personajul tău preferat. În plus, pe Funidelia de asemenea vei găsi o mare selecție de merchandise și cadouri Disney ideale pentru orice fan: tricouri, căni, figurine funko... și multe altele!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 186 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top