Costume Game of Thrones: Costume Khaleesi sau Daenerys, Jon Snow și Umblătorul Alb

Avem cele mai originale costume ale celor Șapte Regate și Westeros! Aici vei găsi toate costumele din Game of Thrones pe care le vei putea purta la petrecerea deghizată de Carnaval, Halloween sau pentru orice petrecere cu tematică.

De la costumul Khaleesi la Melissandre, de la costumul Jon Snow la costumul de Umblător Alb... pe Funidelia vei găsi costumul Game of Thrones al tuturor personajelor din serial.

Dacă cauți un costum Daenerys Targaryen ai diferite opțiuni: să te îmbraci precum o Khaleesi din poporul Dothrakis cu o rochie de piele maro în stilul unei războinice, o rochie albastră Daenerys "Cea Care a Zdrobit Lanțurile", sau un costum Daenerys de culoare "alb murdar", îmbrăcată ca Mama Dragonilor atunci când îl poartă pe umăr pe Drogon. Dar cel mai important este să un îți uiți peruca blond platinat! Este caracterista cu care se identifică cel mai bine personajul Daenerys Targaryen.

Dacă de fapt cauți să te costumezi ca Jon Snow, pe lângă o expresie rece și serioasă, ai nevoie de o pelerină neagră cu pene pe umeri, ca un autentic Gardian al Zidului, pantaloni negri de piele și o cămașă sau tunică neagră. Costumul lui Jon Snow este cel al unui tip dur, bine îmbrăcat, pentru că știe: "Winter is coming!"

Pe lângă aceste costume de TV atât de originale, avem mai multe măști și costume din Game of Thrones: rochia roșie Melissandre, rochii de regină medievală precum cele pe care le poartă Cersei Lannister, costume de fete războinice ca Arya, haine de regi precum Robb Stark, inclusiv autenticul costum de Umblător Alb (White Walker), perfect pentru a-i înspăimânta pe ceilalți de Halloween sau Carnaval.

Așadar, nu mai sta pe gânduri. Cucerește Tronul de Fier cu aceste costume de femeie și bărbat!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 22 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top