Costume Mica Siren─â Ariel

Dac─â vreodat─â te-ai întrebat cum este s─â tr─âie╚Öti sub mare, poate vei afla cu aceste costume Mica Siren─â Ariel. Cele mai originale costume de siren─â din ocean!

Costumele noastre Ariel te vor face s─â te sim╚Ťi ca îns─â╚Öi Mica Siren─â, visând la o mul╚Ťime de aventuri, ╚Öi vei putea s─â faci parte din lumea de la suprafa╚Ť─â. Dar un te preocupa, un suntem ca Ursula ╚Öi un î╚Ťi vom cere vocea în schimbul unui costum Mica Siren─â.

Costumul aceste Prin╚Ťese Disney este compus dintr-o fust─â turcoaz cu sclipici ╚Öi voal în partea de jos, pentru a sem─âna cu o autentic─â coad─â de siren─â. În partea de sus, un top lila care se asorteaz─â perfect cu p─ârul lung ro╚Öcat, pe care trebuie s─â-l por╚Ťi dac─â vrei s─â fii imaginea vie a lui Ariel. Pe lâng─â costumele Mica Siren─â, de asemenea avem costume Disney Ursula, vr─âjitoarea malefic─â din adâncurile m─ârii, care o în╚Öeal─â pe Ariel pentru a-i lua vocea ╚Öi a ob╚Ťine puterea suficient─â de a-l detrona pe Regele Triton. Costumul Ursula este negru cu fust─â negru cu mov, ╚Öi poart─â o peruc─â alb─â cu p─ârul scurt.

Avem costume de fat─â Mica Siren─â ╚Öi Ursula, ╚Öi de asemenea versiunea pentru femeie. Pentru a te putea costuma cu micu╚Ťa ta în personajul s─âu Disney preferat.

Distreaz─â-te ╚Öi nu uita s─â cân╚Ťi Under the sea!

Filtreaz─â lista
C─âutarea ta:
Top