Costume Mica Sirenă Ariel

Dacă vreodată te-ai întrebat cum este să trăiești sub mare, poate vei afla cu aceste costume Mica Sirenă Ariel. Cele mai originale costume de sirenă din ocean!

Costumele noastre Ariel te vor face să te simți ca însăși Mica Sirenă de la Disney, visând la o mulțime de aventuri, și vei putea să faci parte din lumea de la suprafață. Dar un te preocupa, nu suntem ca Vrăjitoarea Mării și nu îți vom cere vocea în schimbul unui costum Mica Sirenă.

Acest costum de fată sau femeie este compus dintr-o fustă turcoaz cu sclipici și voal în partea de jos, pentru a semăna cu o autentică coadă de sirenă. În partea de sus, un top de culoare lila care se asortează perfect cu părul lung roșcat, pe care trebuie să-l porți dacă vrei să fii imaginea vie a lui Ariel din filmul Disney.

Pe lângă costumele Mica Sirenă, de asemenea avem costume Disney Ursula, care în filmul Disney, o înșeală pe Ariel pentru a-i lua vocea și a obține puterea suficientă de a-l detrona pe Regele Triton. Costumul Ursula Disney este negru cu fustă negru cu mov, și poartă o perucă albă cu părul scurt.

Avem versiunile de fată și femeie al costumului de Prințesă Disney Ariel, versiunea Mica Sirenă Disney și de asemenea rochii inspirate din povestea originală.

Distrează-te și nu uita să cânți Under the sea!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 8 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top