Costume Pac-Man©. Costume Pacman și fantomele: Pinky, Blinky, Inky și Clyde

Sosesc costumele Pac-Man oficiale! În costumul tău Pacman și costumul de Fantomă Pacman vei fi cel mai tare de la orice petrecere.

Nu există ceva mai caracteristic anilor 80 decât videojocurile arcade. Și nici un joc arcade mai bun decât Pac-Man. De aceea toți vor fi uimiți la următoarea petrecere deghizată când te vor vedea în costumul Pacman.

Atât dacă îți petreceai timpul jucând Pacman cât și dacă cunoști filmele sau serialele TV ale anilor 80, costumele noastre Pac-Man te vor încânta. Și ca să nu te mai ținem în suspans... aici ai la dispoziție multe alte costume din videojocuri, dar și costume de jocuri mai tradiționale, ca să nu fim catalogați ca fiind prea moderni.

Nu-i așa că e o idee bună o costumație în grup cu prietenii tăi în care unul poartă costumul PacMan iar ceilalți îl urmăresc îmbrăcați în rochii de fantome? Le avem pe toate: Inky (albastru), Blinky (roșu), Pinky (roz) și Clyde (portocaliu). Tu vei purta costumul rotund Pacman (de asemenea în versiunea gonflabilă pentru a da un efect 3D), iar prietenii tăi vor fi costumați în fantome Pacman, cu ideea de a te prinde și a câștiga partida.
Dacă grupul de amici este prea mare pentru atâtea costume de fantomă, gândiți-vă la alte personaje de videojocuri din aceeași perioadă... Costume Mario și Luigi, Street Fighter sau Donkey Kong pentru a completa gașca anilor 80.

Dar dacă ai nevoie de ceva mai elegant pentru costumația ta de Carnaval, nu îți fă griji. Avem ceva și pentru tine! Poartă acest costum Pac-Man Opposuits și vei fi cel mai bine îmbrăcat de la petrecere. Un costum complet format din sacou, pantaloni și cravată pentru a nu lăsa pe nimeni indiferent și care va fi simbolul tău de identitate.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 14 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top