Costume Pac-Man©. Costume Pacman și fantomele: Pinky, Blinky, Inky și Clyde

Sosesc costumele Pac-Man oficiale! În costumul tău Pacman și costumul de Fantomă Pacman vei fi cel mai tare de la orice petrecere.

Nu există ceva mai caracteristic anilor 80 decât videojocurile arcade. Și nici un joc arcade mai bun decât Pac-Man. De aceea toți vor fi uimiți la următoarea petrecere deghizată când te vor vedea în costumul Pacman.

Atât dacă îți petreceai timpul jucând Pacman cât și dacă cunoști filmele sau serialele TV ale anilor 80, costumele noastre Pac-Man te vor încânta. Și ca să nu te mai ținem în suspans... aici ai la dispoziție multe alte costume din videojocuri, dar și costume de jocuri mai tradiționale, ca să nu fim catalogați ca fiind prea moderni.

Nu-i așa că e o idee bună o costumație în grup cu prietenii tăi în care unul poartă costumul PacMan iar ceilalți îl urmăresc îmbrăcați în rochii de fantome? Le avem pe toate: Inky (albastru), Blinky (roșu), Pinky (roz) și Clyde (portocaliu). Tu vei purta costumul rotund Pacman (de asemenea în versiunea gonflabilă pentru a da un efect 3D), iar prietenii tăi vor fi costumați în fantome Pacman, cu ideea de a te prinde și a câștiga partida.
Dacă grupul de amici este prea mare pentru atâtea costume de fantomă, gândiți-vă la alte personaje de videojocuri din aceeași perioadă... Costume Mario și Luigi, Street Fighter sau Donkey Kong pentru a completa gașca anilor 80.

Dar dacă ai nevoie de ceva mai elegant pentru costumația ta de Carnaval, nu îți fă griji. Avem ceva și pentru tine! Poartă acest costum Pac-Man Opposuits și vei fi cel mai bine îmbrăcat de la petrecere. Un costum complet format din sacou, pantaloni și cravată pentru a nu lăsa pe nimeni indiferent și care va fi simbolul tău de identitate.

Filtrează lista
Căutarea ta:

Acestea sunt costumele Pac-Man pe care le căutai

Nu avem doar inconfundibilul costum Pacman, ci de asemenea și costumul de Fantomă Pacman. Toate fantomele care te urmăreau încercând să te prindă în timp ce jucai: Inky (albastru), Blinky (roșu), Pinky (roz) și Clyde (portocaliu). Nu-i așa că ar fi o bună idee să te costumenzi în grup cu amicii tăi în costumul Pac-Man urmărit de fantome? Dar dacă deja ai crescut și adopți un stil mai elegant, nu îți face griji. De asemenea avem ceva și pentru tine. Cu acest costum Pacman de la marca Opposuits vei fi cel mai bine îmbrăcat de la petrecere. Un costum complet format din jachetă, pantaloni și cravată care nu va lăsa indiferent pe nimeni și va fi semnul tău de identitate. Dacă ai în sânge anii 80 sigur vei fi incântat de produsele de merchandise Pac-Man de pe pagina noastră web.

Top