Costume Toy Story

Cu costumele Toy Story vei putea ajunge până la infinit... Și dincolo! Primul lung metraj al studiourilor Pixar este unul din filmele de desene animate preferate atât de copii cât și de adulți. Iar nouă ne-ar face plăcere să te transformăm în unul din personajele sale, acele minunate jucării care prind viață când nimeni nu le vede.

Dacă vrei să zbori prin univers cu cea mai impunătoare navă interstelară, costumul Buzz Lightyear va fi opțiunea ta cea mai bună. Dacă ai prefera să hoinărești pe dealuri cu căluțul tău, atunci trebuie să alegi costumul lui Woody. Iar dacă ție și prietenului tău cel mai bun vă place să cântați ""you've got a friend in me"", cu siguranță trebuie să vă luați câte un costum și să vă bucurați de Carnaval sau petrecere de aniversare.

Dar nu veți fi singuri în această aventură. În catalogul nostru de costume oficiale Disney și Toy Story avem de asemenea costume de soldăței de jucărie, Jessie sau de marțieni verzi din Pizza Planet.

Nu mai sta pe gânduri și cumpără-ți costumul Toy Story. Nu lăsa pe nimeni să îți fure bucuria de a fi cea mai distractivă si aventurieră jucărie din lume.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 22 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top