Costume Vaiana pentru fată (Moana)

Costumează-te ca noua Prințesă Disney cu aceste costume în stil polinezian precum costumele Vaina (Moana)!

În filmul Disney, Vaiana este o curajoasă tânără de 16 ani, fiica șefului de trib (Tui) care locuiește în insulele sălbatice din vechiul Pacific de Sud (Oceania). Deși tatăl său îi interzice să navigheze în apele profunde, curiozitatea Vaianei o face să intre în imensitatea oceanului pentru a trăi aventuri emoționante alături de prietenul ei porcușor Pua și haiosul cocoș Heihei. În timpul călătoriei îl cunoaște pe semizeul Maui care cu puternicul său cârlig magic o ajută să înfrunte creaturi magice din vechiul folclor.

Costumul Vaiana include un top în culori portocalii și roșiatice cu imprimeuri tribale, o fustă de paie cu pânză în stil polinezian de culoare albă, crem sau maro deschis. Vaianei îi place să poarte părul negru creț, accesorizându-l cu o floare colorată.

Pe Funidelia vei descoperi o amplă selecție de costume Vaiana (Moana) și Maui pentru băieți și fetițe cu care cei mai mici se vor juca și își vor dezvolta imaginația.

Dacă vrei să ai succes cu unul dintre cele mai dorite cadouri printre cei mici, nu ezita să cumperi acum costumul Disney Vaiana. Să înceapă aventura!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 5 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top