Costume de asistente și medici

Este vreun medic în sală? La următoarea petrecere vei fi tu! Alege-ți costumul de asistentă sau medic care îți place mai mult și pregătește-te să-ți asculți amicii. Deși pe Funidelia vei găsi multe costume de profesii, cel mai mult îți vor place costumele de asistente și costumele de medici, dacă ai această vocație.

În costumul său de asistentă pentru fată, micuța ta va ști ce se simte atunci când ai grijă de persoanele bolnăvioare la următoarea petrecere de Carnaval. Iar dacă ești în căutarea unui costum de femeie pentru tine, poți opta pentru o versiune un pic mai îndrăzneață cu unul dintre costumele de asistentă sexy pentru a încălzi atmosfera în sala de așteptare a petrecerii. Dacă vrei să formezi o costumație mai obraznică lângă partenerul tău, acesta poate îmbrăca un costum de medic... și sunteți gata să vă jucați de-a medicii! ;)

În plus, ai versiunea sângeroasă și înfricoșătoare a tuturor acestor costume: asistente de Halloween și medici zombie. Cu sânge și viscere peste tot... Pregătește un machiaj bun și vei avea cea mai originală costumație de Halloween.

Pentru a completa aceste costume ai la dispoziție o mulțime de accesorii: stetoscoape, scufii, seringi, chiar și măști însângerate, ideale pentru costumul de chirurg. Vei fi parcă ieșit din sala de operație!

Pe Funidelia avem toate costumele pentru Carnaval, Halloween sau oricare petrecere, de care ai nevoie!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 58 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top