Costume de asistente și medici

Este vreun medic în sal─â? La urm─âtoarea petrecere vei fi tu! Alege-╚Ťi costumul de asistent─â sau medic care î╚Ťi place mai mult ╚Öi preg─âte╚Öte-te s─â-╚Ťi ascul╚Ťi amicii. De╚Öi pe Funidelia vei g─âsi multe costume de profesii, cel mai mult î╚Ťi vor place costumele de asistente ╚Öi costumele de medici, dac─â ai aceast─â voca╚Ťie.

În costumul s─âu de asistent─â pentru fat─â, micu╚Ťa ta va ╚Öti ce se simte atunci când ai grij─â de persoanele boln─âvioare la urm─âtoarea petrecere de Carnaval. Iar dac─â e╚Öti în c─âutarea unui costum de femeie pentru tine, po╚Ťi opta pentru o versiune un pic mai îndr─âznea╚Ť─â cu unul dintre costumele de asistent─â sexy pentru a înc─âlzi atmosfera în sala de a╚Öteptare a petrecerii. Dac─â vrei s─â formezi o costuma╚Ťie mai obraznic─â lâng─â partenerul t─âu, acesta poate îmbr─âca un costum de medic... ╚Öi sunte╚Ťi gata s─â v─â juca╚Ťi de-a medicii! ;)

În plus, ai versiunea sângeroas─â ╚Öi înfrico╚Ö─âtoare a tuturor acestor costume: asistente de Halloween ╚Öi medici zombie. Cu sânge ╚Öi viscere peste tot... Preg─âte╚Öte un machiaj bun ╚Öi vei avea cea mai original─â costuma╚Ťie de Halloween.

Pentru a completa aceste costume ai la dispozi╚Ťie o mul╚Ťime de accesorii: stetoscoape, scufii, seringi, chiar ╚Öi m─â╚Öti însângerate, ideale pentru costumul de chirurg. Vei fi parc─â ie╚Öit din sala de opera╚Ťie!

Pe Funidelia avem toate costumele pentru Carnaval, Halloween sau oricare petrecere, de care ai nevoie!

Filtreaz─â lista
C─âutarea ta:

Costume de asistente și medici pentru cele mai tari petreceri

Costumul de asistent─â niciodat─â nu se demodeaz─â. Po╚Ťi alege o op╚Ťiune sexy cu un costum dintre cele mai senzuale sau versiunea zombie pentru petrecerea de Halloween sau un caranaval horror. Chiar ╚Öi ei au la dispozi╚Ťie costumul de medic ideal, la fel de clasic, dar ╚Öi horror, de medic sau de urgen╚Ťe. ├Än ceea ce prive╚Öte accesoriile, vei g─âsi m─â╚Öti, peruci, seringi, bandaje, stetoscopuri sau kit-uri de asistent─â. Cine vrei s─â fii de data asta? Costume disponibile pentru copii ╚Öi adul╚Ťi.

Top