Confetti pentru petrecerile tale

Dacă vrei să dai petrecerii tale un plus de dictracție, confettiile sunt o bună idee. Catalogul nostru online, pe lângă costumații, de asemenea include accesorii și decorațiuni pentru petreceri și aniversări, perfecte pentru orice ocazie, unde confettile nu pot lipsi. Descoperă toate tipurile și formele pe care le poți găsi pentru a da culoare petrecerii tale: confetti de diferite culori, de diferite forme haioase, cu desenele tale animate preferate sau în formă de petale. De asemenea vei găsi diverse forme de a le lansa: cele clasice rulate în benzi colorate, sau tunurile de confetti. Dă multă culoare petrecerii tale!

Filtrează lista
Căutarea ta:

Confetti sunt un accesoriu indispensabil pentru orice sărbătoare, deoarece aduc întotdeauna veselie cu formele și culorile lor.

Distracția este asigurată cu aceste confetti pentru petreceri. Mereu vor fi ceva spectaculos la orice sărbătoare: aniversare, nuntă sau Carnaval. Așa poți da o notă colorată oricărui eveniment la care ești invitat. Le poți lansa manual sau te poți ajuta de tunurile de confetti. Avem de diferite mărimi. De asemenea, vei putea arunca cu confetti Frozen, Buretele Bob, Micul meu Ponei, Patrula Cățelușilor sau Țestoasele Ninja. Dar să nu uităm nici de clasicile role cu benzi lungi și colorate.

Top