Costume de bebeluși pentru adulți

Vrei să retrăiești acei ani în care nu făceai altceva decât să mănânci și să dormi? Pune-ți unul dintre aceste costume de bebeluși pentru adulți, și retrăiește-ți copilăria în cel mai amuzant mod! Te vei putea distra de minune la o petrecere de burlaci sau burlăcițe, sau oricare altă mega petrecere cu scutecele pe tine. Ai diferite opțiuni de costume de bebeluși pentru bărbat și femeie: costume complete, măști, accesorii sau costume ride on pentru o costumație haiosă de grup. Cumpără acum unul din aceste costume de bebeluși pentru adulți, ia suzeta și biberonul, și distrează-te la maxim!

Filtrează lista
Căutarea ta:

Aceste costume de bebeluși pentru adulți sunt foarte haioase pentru a-ți costuma iubitul sau iubita la o petrecere a burlacilor sau burlăcițelor. Nu uita biberonul!

Îți imaginezi să mergi la o petrecere în scutec? Acum cu aceste costume de bebeluși pentru adult poate fi posibil. În catalogul nostru vei vedea costume de bebeluși pentru femeie formate din pantalonași, rochie și căciuliță. De asemenea poți găsi costume Ride On în care vei fi un bebeluși purtat de o barză sau un adult purtat pe umerii unui bebeluș. Vei fi foarte haios în costumul tău baby cu bavețică, scutec și scufie. Acestor costume le poți adăuga accesorii indispensabile precum căciulițe, suzete sau biberoane. Distracția este mai mult decât asigurată cu aceste costume de bebeluși pentru bărbat și femeie, geniale pentru o petrecere a burlacilor sau pentru o costumație în grup.

Top