Costume Clopoțica

Acest costum Clopoțica îți va da aripi pentru a zbura spre o lume magică unde vei trăi o mulțime de aventuri. Cumpără costumul Clopoțica pentru fată și femeie, în tonuri verzi ca zâna cea bună și cu aripi albe.

Pentru a fi o autentică zână trebuie să porți aripi care te vor face să zbori în Țara de Nicăieri, iar bagheta magică va împrăștia numai praf și magie. În plus, îți poți completa costumul Clopoțica Clopoțica cu o perucă blondă sau culoarea ta preferată.

Clopoțica este o zână care, în versiunea sa originală, repară ceainice și alte obiecte. Câteodată este încăpățânată, chiar răzbunătoare și țâfnoasă, deși alteori este amabilă cu Peter. Dacă împrăștie ""praful de zână"", poate face ca ceilalți să zboare dacă se gândesc la lucruri frumoase.

A doua stea la dreapta și drept înainte până la răsărit! Acolo vei găsi cele mai bune costume Disney Clopoțica (din franciza Disney Fairies) și costume inspirate din povestea lui J.M.Barrie pentru a te transforma în această adorabilă și micuță zână magică.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 9 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top