Costume Dinozaur

Au locuit pe Pământ timp de mii de ani în urmă cu 250 de milioane de ani, dar s-au stins... sau așa voiau să ne facă să credem, de fapt erau doar ascunși! Pentru că s-au întors prin filmele Jurassic Park și Jurassic World și datorită costumelor de dinozaur ca acestea pe care ți le arătăm vedem dinozauri peste tot!

Purtând un costum de dinozaur vei călători înapoi în timp până în Jurasic. Pregătește o petrecere tematică în care oamenii preistorici și dinozaurii conviețuiesc, veți avea parte de o distracție fantastică! Și cum important este să ne distrăm, ne "facem filmul" cum ne place, nu-i așa?
În plus, ai costume de dinozaur pentru toate vârstele și mărimile.

Să te duci la o petrecere tematică unde trebuie să porți costume de animale și să apari cu un costum de T-Rex gonflabil te va face sufletul petrecerii. Poți alege un amuzant costum de dinozaur de călărit, ca și cum ai merge călare pe el. De asemenea, poți alege un costum onesie de dinozaur, la fel de confortabil ca și cum ai fi în pijamale. Ah! Și dacă vrei un costum de dinozaur de film, vei găsi și autenticul costum de velociraptor din Jurassic World.

Încurajează-te să te întorci în Jurasic și să te distrezi de minune îmbrăcat într-unul dintre costumele noastre de dinozaur!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 30 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top