Costume Animale & Insecte

Fundul mării este o mare sursă de inspiraţie pentru organizarea unei petreceri originale cu costume de mare pentru copii şi adulţi. Există o mulțime de idei pentru a obține un costum peşte sau oricare alt locuitor al mării, amuzant și plin de culoare. Poți să-ți organizezi propriul ocean populat de cele mai distractive și neobişnuite personaje caracterizate cu costume marine de pești colorați.

Costumele marine sunt o opțiune foarte distractivă dacă vrei să sărbătorești o petrecere tematică cu costume de animale marine. Ai la dispoziție o mulțime de posibilități "la mare" de amuzante și poți să-ți umpli petrecerea de invitați costumați cu costume de animale marine.

În catalogul nostru avem o mulțime de opțiuni pentru ca tu să poți alege costumul de animal marin care te amuză cel mai mult. Costume de pește, costume de calmar, crab, înfricoșătoare rechini, creveți, caracatițe, colorați hippocampi, și bineînțeles, nu lipsește admirabila sirenă. Există pentru toate vârstele și de toate mărimile, ca toți să vă puteți bucura de o petrecere distractivă "sub mare".

Ți imaginezi o petrecere de burlac cu mirele costumat în sirenă și înconjurat de toți prietenii lui costumați în crab? Distractiv, nu-i așa? Sau o petrecere pentru copii decorată ca un fundal marin și toți prichindeii costumați cu diferite costume marine. Pentru că, pe lângă aceasta, avem și costume de pește și alte costume de animale marine și pentru bebeluși, la fel de adorabile ca celebrul Nemo!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 85 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top