Costume de pisică pentru copii și adulți

Ascuțe-ți ghearele și pregătește-te să fii oaspetele de onoare al oricărei petreceri cu costumul tău de pisică, un clasic atemporal care este întotdeauna o alegere excelentă. Costumele de pisică sunt întotdeauna binevenite la orice sărbătoare de Carnaval sau Halloween deoarece sunt unul dintre costumele de animale cele mai confortabile, elegante și versatile pe care le vei găsi la Funidelia.

Înfășurat într-un costum de pisică neagră oferă o mulțime de posibilități: de la a imita faimosul pisoi Silvestru până la transformarea în Catwoman... Există o mulțime de tipuri de costum pisicuță pe care le poți descoperi aici! Alege-ți machiajul de pisică și accesoriile felinelor cele mai potrivite pentru a arăta partea ta cea mai dulce sau cea mai sălbatică, în funcție de costumul de pisică pe care îl porți.

Transformă-te în Pisoiul cu Cizme sau în cea mai atrăgătoare pisică de Halloween cu unele dintre modelele „Made by Funidelia”. Alege opțiuni mai originale pentru a face costumul tău de pisică și mai special.

Plimbă-te prin secțiunea noastră de accesorii de pisică pentru a completa costumul tău cu niște urechi de pisică și o bandă pentru cap de pisicuță sau alege costumul de pisoi bebeluș cel mai adorabil pentru cei mici din casă.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 26 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top