Ghiozdane Spiderman

Totul poate presupune o mare responsabilitate, iar să-ți ții obiectele personale în siguranță este unul dintre acele lucruri. Cu aceste ghiozdane Spiderman nu îți vei mai face griji. Deși nu sunt făcute cu o rezistentă pânză de paianjen, vor dura un an întreg de școală, excursii, călătorii sau orice altă activitate. Toate ghiozdanele poartă marca Marvel și vei descoperi diferite modele de ghiozdane cu supereroi dintre care figura Omului Paianjen nu poate lipsi. Avem ghiozdane Spiderman pentru fanii de toate vârstele: preșcolar, cu rotile, pentru școală sau excursie... deoarece chiar și supereroii au nevoie de un loc pentru a-și purta cărțile de Română sau Matematică. Nici însuși Peter Parker nu s-ar putea decide care este ghiozdanul Spiderman preferat: cu simbolul de pe piept, cu masca lui Spiderman, aruncând pânză de paianjen... chiar și rucsacuri cu diferite imprimeuri. Avem modele de genți cu o singură toartă și rucsacuri, ca să-ți porți supereroul preferat oriunde dorești. Dacă ești un fan al universului Spiderman, dacă deja ai văzut ultimul film al Omului Paianjen de pe marile ecrane... cu siguranță vei fi plăcut surprins de articolele de merchandise Spiderman de pe Funidelia: hanorace, Funkos, ghiozdane, șepci... și multe altele!

https://www.funidelia.ro/carrito
 • Ghiozdan Spiderman – Marvel Ghiozdan Spiderman – Marvel
  Produs Oficial
  Conține: ghiozdan școlar cu două compartimente, închidere cu fermoar și două plase laterale. Măsuri 310x470x240 mm.
  199,00 lei
  Disponibil
 • Ghiozdan cu rotile 3D Spiderman Ghiozdan cu rotile 3D Spiderman
  Produs Oficial
  Conține: ghiozdan. Mărime: 28 x 35 x 11 cm. Partea frontală din EVA cu personaje 3D de înaltă definiție, spate cu bandă din foam și bretele căptușite.
  129,00 lei
  Disponibil
 • Ghiozdan Spiderman pentru bărbat
  Produs Oficial
  Conține: Ghiozdan cu un singur compartiment, bază întărită cu materiale nobile și bandă orizontală din țesut transpirabil. Măsuri 35cm x 48cm x 1cm
  69,00 lei
  Disponibil
 • Ghiozdan infantil Spiderman – Marvel Ghiozdan infantil Spiderman – Marvel
  Produs Oficial
  Conține: ghiozdan infantil cu un singur compartiment și închidere cu fermoar. Măsuri 250x310x100 mm.
  89,00 lei
  Disponibil
Sortează după:
: 4 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
  Top