Măști Unicorn & Cal

Pregătește-ți cel mai bun trăncăneală și galop pentru a necheza ca un cal adevărat și a triumfa la următoarea ta petrecere deghizată. Alege o mască de cal sau de unicorn și surprinde-ți toți prietenii. Acum te poți transforma într-un om cu cap de cal cu aceste măști realiste și distractive, măști de unicorn sau de cal.

În magazinul nostru online vei găsi o mare varietate de modele, cu măști de cal maro, alb sau chiar multicolor. Poți să fi un cal sălbatic și nebun sau într-un unicorn frumos. Se spune că unicornii, acele creaturi asemănătoare calului, dar cu un corn ascuțit pe cap, nu sunt reale. Demonstrează că unicornii există la următoarea ta petrecere de mască, și lasă toți prietenii tăi uimiți.

Folosește o mască de cal pentru a completa un costum de acest animal în întregime, sau doar pune-ți masca și transformă-te într-un cal amuzant cu corp de om.

Oricum ar fi, cu aceste măști de unicorn și cal, făcute în majoritate din latex și cu un mare realism, vei semăna cu acest animal frumos și vei surprinde pe toată lumea cu blana ta impresionantă și galopul tău cel mai stilat. Aceste măști sunt ideale pentru a te deghiza într-un mod rapid, confortabil și simplu pentru Carnaval sau orice altă petrecere de deghizare.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 6 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top