Costume de albină pentru toți

Dacă ești în căutarea de costume de insecte, ai ajuns la cele mai distractive. Costumele de albină! Nu știm dacă din cauza culorilor lor vesele, a antenelor amuzante sau pentru că ne amintesc inevitabil de Maya Albina, dar sunt o reușită la orice petrecere de costume. 

Cum ai decis să te transformi într-o albina pentru o zi, lasă-ne să îți prezentăm colecția noastră de costume albină. Avem costume de albină pentru adulți, copii, fete, bebeluși și mărimi mari. 

Pentru bărbați, vei găsi costume de bondar cu adevărat amuzante, care include o glugă confortabilă cu antene, aripi, ac și tot ce ai nevoie pentru a fi bondarul cel mai vesel al petrecerii sau cel mai nebun! 
Pentru femei, avem rochii de albina cu dungi și, de asemenea, cu fustă tutu galbenă. În plus, multe accesorii ca mănuși cu dungi, bandă pentru cap cu antene și chiar aripi.

Dispunem de asemenea de costume de albină pentru copii care imită costumul de adult, atât pentru femei cât și pentru bărbați, astfel încât să vă puteți îmbrăca asortați cu copiii voștri. Dar dacă ce cauți este un costum emoționant de albină pentru cei mai mici, în selecția noastră vei putea găsi costume de albină pentru bebeluși. Vor arăta cu adevărat adorabil cu dungi negre și galbene!

Pentru un bun costum de albină este important să ai grijă de detaliile, așa că îți recomandăm să arunci o privire la accesoriile noastre de albină, unde poți găsi, printre altele, ciorapi de albină, aripi de albină, mai multe tipuri de antene și chiar gene false.

Zboară, râzi și bucură-te cu costumul tău de albină! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 16 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top