Costume de Leu pentru adulți și copii

Cu părul lung și cu mers majestic, în junglă leul este rege și la o petrecere de costume tu vei fi regele sau regina cu un costum leu amuzant și colorat.

Costumele de leu sunt foarte confortabile și versatile și de aceea sunt unele dintre favoritele noastre costum de animale. Unele dintre costumurile noastre leu sunt foarte sălbatice cu aspect înspăimântător și temut, altele sunt mai sexy și îndrăznețe și altele amintesc de personaje din filme de neuitat cum ar fi costumul de leu din Vrăjitorul din Oz. Alege tipul de leu care vrei să fii și găsește costumul perfect pentru tine.

Fie că vrei să te costumezi de leu la sărbătorile de Halloween sau Carnaval, fie că organizezi o petrecere de burlac sau burlăciță, la Funidelia avem costume de lei pentru copii și adulți și de asemenea pentru mărimi mari, până la confortabilele costume de leu tip onesie. Micuții din casă vor fi drăgălași și adorabili îmbrăcați în leuți.

Îndrăznește să faci o petrecere tematică cu costume de animale, te vei distra de minune creându-ți propria junglă și transformând-o în regatul tău particular purtând unul dintre costumele noastre de leu. Scoate-ți ghearele și răcnește puternic! Roaaarrr!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 15 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top