Costume de militari și Garda Civilă. Costume de legionar și soldat

Stați pe loooc! Cu siguranță vei fi pregătit întotdeauna să intri în acțiune cu costumul de militar. Pune-ți arma și machiajul de camuflaj și intră în junglă pentru a doborî inamicul fără să fii văzut.

În această secțiune vei găsi de la costume militare pentru femeie, bărbat și copil, la cele mai bune accesorii pentru costumul de soldat, în acest fel vei fi cel mai frumos militar din unitate: mitraliere, ochelari de aviator, șepci verzi, căști militare, centuri cu gloanțe... tot cei ai nevoie pentru ca costumul tău de camuflaj să fie indetectabil la petrecerea deghizată.

Pe Funidelia îți oferim o amplă selecție de costume de militar pentru a crea o ținută în care vei fi impunător și nimeni nu va comenta nimic, fie un ofițer, sergent sau colonel.
De la verdele clasicelor costume de armată la camuflajul costumului de soldat în bătălie, de la costumele de soldat german la cele de soldăței de plastic din Toy Story, de la soldați americani la soldați din epoca Revoluției Franceze. Alege-ți favoritul!

Dacă esți un tip cu adevărat dur, avem costume de legionar pentru a te simți un autentic soldat de elită și de asemenea costume din Garda Civilă pentru bărbat și femeie, astefel radarul tău va controla dacă cineva depășește limita distracției la următoarea petrecere deghizată de Carnaval.

Dar dacă descoperi că vocația de soldat un este pentru tine, un îți face griji deoarece costumele noastre originale pe care le vei găsi în secțiunea noastră de costume de profesii te vor ajuta să-ți descoperi talentele ascunse.

Distracția este obligatorie! Să trăiți!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 65 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top