Costume și accesorii Olaf Frozen

Încearcă să nu te topești și bucură-te de aventurile din Regatul de Gheață alături de Anna și Elsa. Găsește în această selecție cele mai bune costume Olaf și cele mai tari decorațiuni pentru petrecerea ta de aniversare, pentru a sărbători Carnavalul sau oricare alt eveniment.

Olaf este cel mai adorabil om de zăpadă din lume, unul din protagoniștii filmului Disney, Frozen. Puterile Elsei fac posibilă apariția sa, iar noi îl adorăm.

Copii și adulți pot fi acest om de zăpadă din Frozen datorită acestor costume Olaf cu care se vor transforma în acest adorabil personaj din desene animate. În plus, pe Funidelia de asemena vei găsi decorațiuni pentru petreceri de aniversare cu invitații, farfurii, pahare, ghirlande, pinata, șervețele și tot felul de accesorii Olaf atât de haioase încât îți va place să fii înconjurat de zăpadă.

Restul invitaților pot veni îmbrăcați în costumele Frozen ale altor personaje din filmul Disney precum Elsa sau Anna. Dar este petrecerea lui Olaf, așa că el trebuie să fie adevăratul protagonist!

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 1 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top