Costume Albă ca Zăpada și cei 7 Pitici

Povestea ta preferată dintotdeauna va prinde viață datorită acestor costume Albă ca Zăpada. Uită-te în oglinjoara ta magică și întreab-o cine este cea mai frumoasă din țară? Sigur vei fi tu cu rochia Albă ca Zăpada!

Avem costume de Prințesă Disney Albă ca Zăpada din filmul de desene animate Disney disponibile pentru fete și femei, și de asemenea costumul Albă ca Zăpada inspirat din povestea originală a Fraților Grimm. Ideale pentru a crea un costum în grup cu prietenii tăi. Una poate fi prințesa, alta mama vitregă iar ceilalți piticii și Prințul Fermecat. Să înceapă distracția!

Costumul Albă ca Zăpada este disponibilă în diferite versiuni: îl găsim pe cel mai clasic dar și altele mai sexy. De asemenea vei găsi rochii deluxe, chiar și o alternativă zombie pentru ca vrăjitoarele rele să nu se distreze prea bine de Halloween.

Dacă ești în căutarea unui costum pentru fetița ta pentru următorul Carnaval sau petrecere, cu siguranță secțiunea noastră de costume Disney oficiale va fi pe placul tău.

https://www.funidelia.ro/carrito
Sortează după:
: 33 produse găsite
Filtru
Căutarea ta:
    Top